2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 16612 بازدید | 2587 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واااااااااااااااااای دختراااااااا لبراااا یه ترکیب فوق  العاده پیدا کردم واسه پوست 

نصف سیب زمینی آبپز 

یه ته استکان آب پیاز 

دو سوم همون استکان آب برنج منتها برنجه نمک و روغن نخورده باشه 

اینارو خوب باهممممممم مخلوط کنین اگه پوستتون جوش داره یه کوچولو آب پیاز رو بیشتر بریزید مثلا یه قاشق بیشتر 

بعد داخل یه ظرف بزارین یخچال بمونه 

خنک که شد 

اونو بیارین و هرروز یکبار  از این معجون رو ماسک کنین روی تموم پوست صورتتون  

این ماسک باعث میشه پوست شما چروکیده و کسل نباشه چون خب مسلما فصل سرده و کسلی و خواب آلودگی صورت بیشتره آب رسانی می‌کنه و روشن کننده 

واسه اونایی که دوسدارن پوستشون پر تر نشون داده بشه هم جوابه 

فقط واسه دفعه اول مقدار آب پیاز رو کم بریزید یهو یه حجم زیادی رو مخلوط نکنین که پوستتون واکنش نشون نده 

نیم تا چهل دقیقه هم بزارید بمونه بعد بشورین 

معجزه ست تموم خستگی زیر چشم و صورت رو از بین میبره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

من بعدا میام پیام هایی که جا مونده رو میخونم

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلامممم به روی ماهت 😍😍به به اره زهرا آرامش آدم بیشتره دیگه درگیر مجازی نیست میاد دنیای واقعی پیج ک ...

آره بابا آدم آرامش داره واقعا ما معتاد شده بودیم دیگه

ممنون قشنگم آره از دستم هر کاری بربیاد براش انجام میدم ولی خیلی از کارا گردن خودشه خیلیییی سخته همش باید از چشم و ذهنت کار بکشی از ساعت ۹صبح تا نه شب بکوب بجز تایم ناهار و شام

سلام دوستان نازنینم شبتون بخیر امیدوارم که خوش باشین قشنگا 

وای آزگل جونم ماشالله ماشالله یه اسپند دود کن برا فسقلی شیرین عسلت خدا حفظش کنه

گزارش من :دیروز وقت نکردم بیام پیشتون خوش گذشت دیشب تولد جاتون خالی هلن رفته بود وسط داشت نای نای می‌کرد با دستای کوچولوش همه براش ذوق کرده بودیم

تا رسیدیم همسرم میگفت بدو کیک و ببر بخوریم زود باش اخه خیلی کیکای‌منو دوس داره😁 بعد مامانش حرص میخورد که پس کیکای منو چرا نمیگی

دیشب یکم کمک مادر همسرم کردم کمرم داشت رعدو برقی درد می‌کرد خوابیدم خوب شد

امروز آب رو به همراه عبارت تاکیدی خوردم و سعی کردم چالش دست رو رعایت کنم ولی هنوز دستکش نخریدم😟

به کارهای امروزم رسیدم بجز دوتاش الان می‌رم یکیشو انجام میدم تیک بزنم

خدایا شکرت که سالمیم

خدایا شکرت مه خانواده همسرم عاشق دخترمن

خدایا شکرت بابت اینکه همسرم پروژشو خودش تموم کرد و نیاز نشد پانزده تومن پول برنامه نویس بدیم

خدایا شکرت بخاطر کارمند جدید که خوب کار میکنه

خدایا شکرت بابت سفره پر برکتمون

خدایا شکرت بخاطر سالم بودن تو دلیم

خدایا شکرت بابت لباسای گرممون

خدایا شکرت بایت وجودت توی زندگیم و برکت و فراوانی  

خدایا شکرت کمرم خوب شد

خدایا شکرت بخاطر همه داده هات

سلام دوستان نازنینم شبتون بخیر امیدوارم که خوش باشین قشنگا وای آزگل جونم ماشالله ماشالله یه اسپند دو ...

ای جانم هلن خاله 💃💃💃💃

به به دستت نکنه کد بانو😜

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

خدایا شکرت بابت آرامشم 

خدایا شکرت بابت پسر باهوشم

خدایا شکرت عشقی ک از همسرم می‌گیریم 

خدایا شکرت محصولاتم ب فروش میره

خدایا شکرت بابت روزی حلال 

خدایا شکرت امروز از جایی ک اصلا فکر نمیکردم ی مبلغ برامون فرستادی دادیم خوار و بار😍😍

خدایا شکرت تا قبل از عید دندون هامو درست کردم 

خدایا شکرت بابت پوست و موهای عالیم 

خدایا شکرت ی خونه دو خواب بزرگگ پر از وسیله نو خریدیم🏡

خدایا شکرت🌻 خدایا شکرت🌻 خدایا شکرت

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

😁😁😁 من قاطی کردم پس اونیکی دوستمون که اسک کاربریش فاطی جون بود چی پس!؟ من اونو میگم

😄😄😄ن عزیزم‌درست‌ گفتی

ایشونم‌فاطمه بود اسمشون، ک باردار بودن...

من‌خواستم‌کمی شیطنت‌کنم😜سر بسر اون‌فاطمه بزارم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖