2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 15681 بازدید | 2451 پست
زهرا این لیست کارات رو از شب قبل بنویسی و اولویت بندی کنی از سخت به آسان خیلی راحت میشی .صبح ها به ت ...

سلام.سارای عزیزم حالت چطوره ؟

چند وقته برنامه ریزی هاتو می‌نویسی ؟من چند روز نهایت یک هفته میتونم پایبند باشم

یه سوال از تو بقیه خواهرای گلم دارم.من خیلی از رانندگی میترسم،از تصادف میترسم و بخاطر این ترس نمیتونم رانندگی کنم و خیلی ناراحتم.چیکار کنم؟

وای اگه تعریف کنم بهم میخندید،وقتی شوهرم پیاده میشه کاری انجام بده زود سوییچ رو برمیدارم که اگه نیازبود ماش گفت ما

سلام.سارای عزیزم حالت چطوره ؟چند وقته برنامه ریزی هاتو می‌نویسی ؟من چند روز نهایت یک هفته میتونم پای ...

وای اگه تعریف کنم بهم میخندید،وقتی شوهرم پیاده میشه کاری انجام بده زود سوییچ رو برمیدارم که اگه نیازبود ماشین جابجا کنم و کسی ازم خواست بگم سوییچ شوهرم برده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آزی مامانت چی شده ؟

واای محیا،من‌دیشب خواب بدی دیدم‌ برا‌مامان،از خواب پریدم‌ایه الکرسی خوندم براش‌‌....بعد صبی بهش زنگ زدم‌ک‌بگم‌مراقب خودت باش،گف ک خونه‌مامانبزرگمه.گفتم‌باش رفتی خونه بزنگ‌بهم.خلاصه خواهر زنگید گف صبی میخواستم‌از خیابون‌رد شم، یه‌ماشین‌باسرعت داشته‌میومده، اصلا انگار مامانمو‌ندیده،مامان گف آزی باخودم‌گفتم دیگه‌تمومه،زد بهم🥺

گف یدفه کنار پام ترمز زد.میگف مردم ک اونور بودن شروع کردن‌ب اون راننده دعوا کردن ک‌چخبرته، میخواستی بکشی بند۶ خدارو. محیا خداروشکر بخیر گذشت😭

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
واای محیا،من‌دیشب خواب بدی دیدم‌ برا‌مامان،از خواب پریدم‌ایه الکرسی خوندم براش‌‌....بعد صبی بهش زنگ ...

خداروشکر بخیر گذشت 

وای آزی حال مامانت فقط😥

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام.سارای عزیزم حالت چطوره ؟چند وقته برنامه ریزی هاتو می‌نویسی ؟من چند روز نهایت یک هفته میتونم پای ...

گواهینامه داری هدی جون؟

اگه آره، پس‌ترست‌چیه؟شبا‌ ک‌خلوتتره،برو‌جاهایی ک‌خلوته،شوهرت‌کنارت بشینه رانندگی کن، کم کم‌جاهای شلوغ برو،ترست ریخته میشه.بخودت تلقین‌نکن‌گلم...

رانندگی‌مث آب خوردنه

گواهینامه داری هدی جون؟اگه آره، پس‌ترست‌چیه؟شبا‌ ک‌خلوتتره،برو‌جاهایی ک‌خلوته،شوهرت‌کنارت بشینه رانن ...

منم اولا ی یکم بلد بودم بعد با ماشین رفتم تو گارد ریل 🙂

از اون موقعه ننشستم 

الانم هرچی ب شوهرم میگم بهم یاد بده میگه وقت نمیکنم 

یکی از آرزوهام رانندگی🥺

اهان این یادم رفت بگه منم از خونه ویلایی میترسم ولی آپارتمان عالیه

اره منم آپارتمانی رو بیشتر دوسدارم محیا،

از یطرفم‌عادت‌کردیم‌بخونه ویلایی...

نمیدونم‌درآینده‌چی پیش‌میاد...شاید بفروشیم‌بریم آپارتمان‌بخریم

چون‌حرفش شده توخونه...

اره منم آپارتمانی رو بیشتر دوسدارم محیا،از یطرفم‌عادت‌کردیم‌بخونه ویلایی...نمیدونم‌درآینده‌چی پیش‌می ...

آزی آپارتمانی خوبی خودش رو داره بدیم داره دیگه 

بنظرم بزار بچه هات بزرگ بشن بعد برو 

چون عادت کردن ب خونه ویلایی راحتن هرکاری دلشون بخواد انجام میدن 

من خودم بزرگ شده خونه ویلایم ی حس و حال دیگه ای داره 

ولی الان بخاطر امنیت ک شبا تنهام آپارتمانی بهتر 

ولی همسایه پایینی ب مدیر ساختمون گفته بچه طبقه بالایی اذیت میکنه 😁😁😁

پسر منو میگه 

آخه آزی چیکارش کنم واقعا گناه دارن بچه ها