2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 10386 بازدید | 1605 پست
سلام ساحل جونم من کلی برات ذوق کردم خواهری خداروشکرفقط نمی‌دونم جریان پروژه چیه؟!🫠

سلامممممم زهرای مهربونم خوبی عزیزم؟؟ مرسییییییییی انشالله چندین برابرش رو خدا بهت ببخشه همیشه شاد باشی ♥️ 🫀 

راجب محصول  شون توی گلخونه بود 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دوستان نازنینم شبتون خوش🌙امیدوارم کلی بهتون خوش گذشته باشه امشب اصلا به دلم ننشست من کلی ذوق ...

زهرای مهربونم انشالله که روز های آینده واست بهترین لحظات باشه عزیزم به انرژی و تاثیر اون آدما توجه نکن  بسپارشون به خودشون💖🍓 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شب یلداتون مبارک دوستای مهربون 😍البته با تاخیر 😁امیدوارم بهترینا براتون رقم بخوره چالش جدید شنبه ر ...

سلامممممم مهربونم مرسی عزیزم انشالله شروع به زمستون عالی و پرخیر و برکت باشه واست💕

سلااام، اولین‌روز زمستونتووون بخیر باشه خوشگلاا⛄️امیدوارم‌دیشب ب همتون خوش گذشته باشه...منم‌ شوهرم‌ ...

😍😍😍😍😍عزیزممممممم خداروشکررررر بهتون خوش گذشته عزیزدلم 😋😋😋😋😋😋به به شام اهدایی مامان پز 😋😍😋😍😋تنشون سلامت 🧿 🫀 

خیلی خیلی ازت ممنونم رفیق مهربونم♥️فردا بهت خبر میدم اگه اوضاع درست پیش بره کلی برات انرژی میفرستم و ...

خواهش میکنم گلم 🌹

اوضاع حتما خوب میشه به شرط اینکه تداوم داشته باشی و دلسرد نشی ببین گلم ما سالیان سال یک سری عادت ها داشتیم که الان ترک اون ها زمانبره  ...

اگه یه مدت چالش برای خودمون بزاریم واقعا معجزه وار همه چی تغییر میکنه و اون حس رضایت از خودموت رو هیچ جوری نمیشه اینجا توصیف کرد باید تجربه کرد😍😍😍

سلام دوستان صبح رمستونیتون بخیر دیشب خیلی خوش گذشت برادر شوهرم و دخترای خواهر شوهرم انقد مسخره بازی ...

😂😂😂😂😂واییییییی می‌دونم چطوری ✨😍😍✨😍😍✨😍😍تصورشم قشنگه 

جمعتون شاد 💘💖💘💖💘💘

من کسی نیست این سمتا باهاش کوردی برقصم 🥲  

حامد واسه  جشنای ازدواج و.. هم کوردی رقصید اما با کلی خجالت 

عوضش یه رقص فارسی اومد که من همین الانم فکم افتاده 😲😲😲😲😲دلم رقص کوردی خواست

سلام عشق من خوبی؟صبحت بخیر چیکار میشه کرد آخه آره بیخیال شدم میگم دیگه عادتشونهآره آزگل جونم انتخاب ...

💙🧿💙🧿💙🧿 واییییییییییییی جیگر  خاله نامدار باشه 🤴🏼👶🏻

عبارت تاکیدی امروزمون 👇من به خزانه ی ثروت الهی که بی پایان هست متصل هستم

🍓❤️🍓❤️🍓❤️🍓

😍😍😍😍😍عزیزممممممم خداروشکررررر بهتون خوش گذشته عزیزدلم 😋😋😋😋😋😋به به شام اهدایی مامان پز 😋� ...

مرسی گلم

اره،جاتون‌خالی😘😁💘

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
ممنون گلم یه کم بهترم ولی هنوز با سرفه های شدید وتنگی نفس درگیرم🤕

انشالله بهتر شی عزیزدلم 💘 

سلام دخترا بالاخره رسیدم به صفحه ای که باید می رسیدم 😊دخترا من که میگم فعلا تمرینات تاپیک قبلمون رو ...

🍓😍😍🍓بله بله موافقم و مشتاق 🌸💃🏻🌸💃🏻

سلام به همه خصوصا استارتر عزیزتاپیکتون فوق العادس کاش بجای تاپیک یه گروه بزنید راحتتر میشه چک کرد

سلام عزیزم خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

سلام از ی خواب بعدظهر زمستونه 🥱🥱خونه در بی نظم ترین حالت ممکن بود پسرم ک خوابید منم گرفتم خوابید ع ...

الهی عزیزدلم 🥺❤️ 🥺 ♥️ انشالله بهترینها پیش روت باشه محیای خوشگل و خوش قلبم 🫀✨🫀✨🧿🫀🧿🫀🧿🫀به خودتم مبارک باشه عزیزدلمممممم 

سلام عزیزم...بله خداروشکر بهتر شده

خداروشکر عزیزم 💘 💕 💘