2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 7096 بازدید | 1147 پست
سلام قشنگم 🥲۲ ساله از قزوین 😂😂😂🎀

من میدونما

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام دختراروزتون بخیر🍓🍓🍓شیطونا من تاپیک قبلی جا مونده بودم🤭🤭🤭😊😊اومدم دیدم قفله،یه لحظه خودمم ...

سلامممممم 😂😂😂عزیزمممممم خداروشکررررر که اومدی اینجا 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ یا ۷ ماه پیش چکاپ دادم همه چیز نرمال بود ولی ب شوهرم بگم ی نمونه دیگه ازم بگیره ببرهه

اره خیلی خوب میشه 🍓😍

بعد محیا تغییر طبع هم بدی اوکی میشه 

قربونت موهاش رو مدل خامه ای دیروز زده 😁😁😁😁 با مزه شده

😂♥️😂♥️🥺🥺🥺کاری به کاپ کیک خامه ای من نداشته باشین

ممنون عزیزم خیلی امیدوار بودم که راحت میشم که خدا زد پس کلم دوباره با وجود قرص حامله شدم 😵وشازده کو ...

🍓🫀🍓🫀🍓بسلامتییییییییی پیشاپیش  قدم نو رسیده مبارررررررک باشه عزیزدلم دی ماهی میشه 💖😍💖😍

اره خودمم بابایی بودم‌الان‌میفهمم‌ شایدمامانم‌چقد ناراحت میشده ولی بروی ما نمیوورده😟

خدا رحمت کنه عزیزم ♥️ 

سایه مامان مهربونت مستدام 🧿 🫀 

من یهویی  آفلاین شدم 

رفتم ماسک گذاشتما 

با یه فیلم خوب 

ماسک ختمی و ماست واسه پوست و وازلین و دارچین که سارا جون گفت 

فیلم هم مالک و سمیرا😂

دخترا خبر خوبه 😃😃😃😃پول محصولاتم رو برام واریز کردن چقد خوبه مزد زحمت هام رو دیدم 🤣🤣🤣انشالله ب ...

خداروشکر‌قشنگم

انشالله پربرکت‌گلم

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
من یهویی آفلاین شدم رفتم ماسک گذاشتما با یه فیلم خوب ماسک ختمی و ماست واسه پوست و وازلین و دارچین ک ...

سلام خوشگل خانم.ماشالله بهت .منم سه روز ماسک کتان می‌زارم.تو هنوز استفاده میکنید ساحل؟یادمه قبلاً استفاده میکردی منم از تو یاد گرفتم

سلام دخترا خوبین؟؟ من که دخترم رفته بودیم بیرون شمع یلدایی و یکم خرت و پرت خریدیم💙💜

سلام‌قشنگم

توخوبی؟؟؟

بسلامتی عزیزم...منم فعلا پرستاری میکنم🥴

وقتی شوهرم‌ مریض میشه کم‌حرف‌میشه،اصلا‌نمیشه تحملش کرد😂😂😂زود خوب شو لنتی🤣🤣🤣

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖