2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 4453 بازدید | 727 پست
سلام دوستان 🌈💓🌷ان شاء الله روز خوبی رو شروع میکنیم به لطف خدا پر از حس خوب و معجزه و اتفاقات خوب� ...

😍🍓😍🍓😍🍓سلامممممم وای جشن یلدایی توی مدرسه چقدر خاطره ساز باشه 🥰🧿❤️💕✨اونم با کیک مامان 

🫀💘🫀💘به به 

دستت درد نکنه عزیزم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
مرسی عزیزم راستی ساحل منم همون قطره آهن لیپوفیز بهش میدم از اول اول چند روز پیش انار رو با پوستش می‌ ...

ع 😍

اره شاید 

ولی واسه اطمینان حتما چک کن ببین از کدومه 

سلام عزیزم صبح بخیر ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترا من یک ماهه هر روز صبح قبل از صبحانه 

ی لیوان آب جوشیده شده سرد شده میخورم 

هم شکمم خوب کار میکنه 

همم احساس میکنم پوستم واقعا شفاف شده 

جوشامم کمتر شده 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دوستان صبحتون بخیر خیلی سرد شده شدیددددد🥶🥶🥶🥶همسرمم سرما خورده زیر دوتا پتوخدایا شکرت بابت آ ...

سلامممم خدا بد نده 

بسم الله سرما سراغ شوهرا  اومده 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

برم حامد رو مجبور کنم چند لایه بپوشه 

اگه سرما بخوره من سه تا 👶🏻👶🏻👦🏻 رو چکار کنم 🥴🥴🥴

ع 😍اره شاید ولی واسه اطمینان حتما چک کن ببین از کدومه سلام عزیزم صبح بخیر ♥️

ساحل جان ریزش مو شدید دارم 

نوبت دکتر گرفتم ولی چون ۶ ماه خارج ۶ ماه ایران فعلا نمیتونم برم پیشش 

بنظرت چ قرص تقویتی بخورم 

شدید شدید جوری ک کل موهام شده ی دسته کوچیک 

خیلی ناراحتم واقعا 

دوستان لطفا در مورد چالش آبمون صد خودتون رو قرار بدین و شک نکنین با آب ارتباط برقرار کنین نتیجش رو ب ...

سلاممممم عزیزم صبح بخیر ♥️ 

شک نکن که با این جملات خوب و پر انرژی که تو میزاری ما صد درصد انجام میدیم هرروز

سلام سارا جان من انجام میدم دیروز در مورد پول و ثروت بود دیروز سفارش ۱۰۰ تا بطری آب انار دادن😁😁😁� ...

😍😍😍😍به به خدا برکت بده 

خداروشکررررر 

سلامممم خدا بد نده بسم الله سرما سراغ شوهرا اومده 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫برم حامد رو مجبور کنم چن ...

آره دقیقا من همش نگران پسریم اون سرما نخوره فقط 

خودمم احساس سنگینی میکنم بدنم درد میکنه حی میکنم 

خودمم سرما خوردم

دخترا من یک ماهه هر روز صبح قبل از صبحانه ی لیوان آب جوشیده شده سرد شده میخورم هم شکمم خوب کار میکنه ...

اون که عالیه منم شروع کنم 💖🤩 مرسییییییییی بابت یادآوری عشقم 

ساحل جان ریزش مو شدید دارم نوبت دکتر گرفتم ولی چون ۶ ماه خارج ۶ ماه ایران فعلا نمیتونم برم پیشش بنظر ...

آزمایش دادی محیا ؟؟ زینک و تیروئید و آهن چطوریه ؟

عزیزم بنظرم فقط کافیه لحن و واکنش شکایت ازش رو تغییر بدی یعنی یه مدت فاصله بگیر از یهویی و فوری واک ...

دقیقا شبیه یه بچه که اگه بخوایم مامانمون نفهمه همه نوع آسمون ریسمونی میچینیم  ولی وقتی میبینیم که مامانمون این بار متفاوت مارو مجاب به سازش کرده ماهم خیال راحت طی میکنیم و حتی خودمون رو لو میدیم و معذرت خواهی میکنیم و.. 

... 👌👌👌👌👌👌👌👌😍😍😍😍

آره دقیقا من همش نگران پسریم اون سرما نخوره فقط خودمم احساس سنگینی میکنم بدنم درد میکنه حی میکنم خود ...

نه خدا نکنه بلا به دور باشه عزیزم 

😁😁😁😁 تا پول رد ب جیب نزنم خیالم راحت نمیشه چنتا رب انارم فروختم اونو هنوز پولش رو ندادن

خدا برکت بده به دل خوش می‌فروشی انشالله خدا کریمه

اون که عالیه منم شروع کنم 💖🤩 مرسییییییییی بابت یادآوری عشقم

فدات عزیزم 

منکه قول دادم ب خودم انجام بدم همیشه 

با ی کار ساده چقد آدم تغیرر حس میکنه 

تازه میگن برا پاک سازی کبدم خوبه