2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 4454 بازدید | 727 پست
سلام دوستان 🌈💓🌷ان شاء الله روز خوبی رو شروع میکنیم به لطف خدا پر از حس خوب و معجزه و اتفاقات خوب� ...

سلام فاطمه جان 

خوش بگزره بهت 

بهترین ها پیش روت 

ب مومو فرفری جذاب من کلی خوش بگزره😁😁😁

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دوستان صبحتون بخیر 

خیلی سرد شده شدیددددد🥶🥶🥶🥶

همسرمم سرما خورده زیر دوتا پتو

خدایا شکرت بابت آرامشم 

خدایا شکرت بابت نگاهت ب زندگیم 

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دخترا صبح همگی بخیر 💜💙💜💙

با خودم عهد کرده ام شاد باشم

بی خیال قضاوت ها ، حسادت ها ، دشمنی ها و کینه ورزی ها ...

بی خیال مشکلات و نداشته ها ...

بی خیال هر چیز که دلم را می رنجاند  ...

بی خیال هر چیز که لبخند را از صورتم میدزدد

متمرکز می شوم روی داشته هایم

بجای دشمنی ها و حسادت ها

دوستانم را می بینم ... و شوقی که برای موفقیت و خوشبختیم دارند

بجای مشکلاتم

به موفقیت و شادی های پیش رو و پشت سرم چشم می دوزم

و می خندم ... از ته دلم می خندم ...

من اگر هیچ هم نداشته باشم . خدایی دارم که برای شادی و لبخند من ، همه جوره حمایتم می کند
به جای همه به خدایی تکیه می کنم که بی منت روزی ام میدهد و بی منت هوای بی قراری ام را دارد

فدات بشم.برام دعا کن مهربونم

انشالله عزیزم 

این پیج های اینستا که گفتم 

کلی انرژی زنانه رو بالا می‌بره 

@llavand_sho

@aphroditeh_bash

@zanan._ir

@geranbahabash

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
من تازگیا با کلی تلاش دیگ نذرای سخت واسی چیزای کوچیک نمیکنم همسرم میگه داری با خدا شرط بندی میکنی

دقیقا 

❤️✨💕

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
دخترا،شوهرم‌‌چنروز یکم‌سرماخورده بود،یهو از سرشب حالش بدشد تب ولرز کرد،دیگه بردمش دکتر،فردا هم‌مرخصی ...

🍓♥️🍓♥️🍓♥️🍓توت فرنگی عسلی  من 

اره دخترا بابایی ن 😎🫀😎🫀کاریشم نمیشه کرد 

انشالله بلا به دور باشه عزیزم 

دوستان لطفا در مورد چالش آبمون صد خودتون رو قرار بدین و شک نکنین با آب ارتباط برقرار کنین نتیجش رو بعدها متوجه خواهین شد الان در لحظه حالتون رو خوب میکنه ولی قراره نتیجه های بزرگتری بگیریم

عبارت تاکیدی امروز

(( تک تک لحظه های زندگی من سرشار از عشق و ثروت و سلامتیه ))

بچه ها شماها خیاطی بلدید؟بنطرتون با چرخ خونگی کاچیران میشه پالتو که ضخیم هست رو دوخت؟

نه بلد نیستم 

اما فکر کنم بشه 

عزیزم سالگرد تاریخ خبر بارداریت که بهمون دادی مبارک باشه ،چقدر زود گذشت واقعا

💘😍💘😍💘😍واییییییییییییی قلبمممممممم عزیزمهربونم مرسی که یادت بود خودم اصلا فراموش کرده بودم 💖🍓💖🍓🥰🤩🥰😍چقدر که تو ماهی 

انشالله خدا عزیزانت رو حفظ کنه 

دقیقا شیوا خیلی زود گذشت ❤️🥺

ای خداااااا حتی تصورشم ترسناکه برام خداروشکر شکر بخیر گذشته عزیزم بلا ازتون بدور🌹

مرسییییییییی ماه من 💕 ✨ 

عزیزممممممممم دلم رفت براشون ماشالله ماشالله خدا حفظشون کنه از چشم بد دور باشن😍😘😘😘😘

🫀🍓🫀بوووووس 

ساحل جون کتاب خودت باش دختر و من خوندم خوبه کتاب قشنگیه قبلا تو تلگرام یه کانالی بود خوب بود نمی‌دون ...

اره اونارو نه 😵‍💫منم میترسم 

اما این راجب روابط و بهبود امور اجتماعی راهکار میده 

پایین تر به هدا پیجش رو دادم دوسداشتی دنبال کن عزیزم ♥️ ✨ 

دوست عزیزم یه سوال داشتم اگه کسی با حرفش حالمون رو بدچی کار کنیم؟

آریاناجان بهتره یه مدت مثلا دوماه تموم انرژی رو برای خوب کردن حال خودمون بکنیم و تمرینا رو به طور جدی دنبال کنیم بعد از اینکه با خودمون آشتی کردیم و به صلح درونی رسیدیم اصلا مهم نمیشه که دیگران چطور باهامون رفتار میکنن که مطابق رفتار اونا حالمون خوب بشه یا بد .

توی این دوره انتظاراتمون رو از بقیه به صفر میاریم و بعد ها نتیجش رو کاملا می بینیم

دوستان لطفا در مورد چالش آبمون صد خودتون رو قرار بدین و شک نکنین با آب ارتباط برقرار کنین نتیجش رو ب ...

سلام سارا جان من انجام میدم 

دیروز در مورد پول و ثروت بود 

دیروز سفارش ۱۰۰ تا بطری آب انار دادن😁😁😁😁

شماره کارت رو فرستادم اگه پول بفرستن حتما اینجا میگمم

گفتم خدا چ زود جذب شد 

حالا خدا کنه تا غروب پول رو بزنن 

سلام دوستان نازنینم دیگه نزدیک صبحه صبحتون بخیر🌱خب من امروز آب رو خوردم به همراه عبارت تاکیدی و ماد ...

الهییییییی بگردم خداروهزاران بار شکررررر که به خیر گذشته 💖🧿💖🧿💖🧿دلبرکم چیزیش نشده 🥺🥺

ای جان دیگه چیزی تا بهمن نمونده که فسقلی شیرینت رو بغل بگیری عزیزممممم🧿❤️🧿❤️

خسته نباشی خانوم گل خداروشکر که روز خوبی رو داشتی کیک پرتغالی هم نوش جونتون ❤️ ✨ ❤️ 

..مهربونم مرسی که به فکری خدا عزیزانت رو واست حفظ کنه 💕 ✨ 💕 ✨