2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3482 بازدید | 578 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جان دلم،عکستو دیدم چشام قلبی شد.تو تاپیک خودمون دوست داشته باشیم از اینجا میشناسمت

😍😍😍😍قربون تووووو هدای خوشگلم ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام محیا جان پیامت رو در مورد تربیت فرزند خوندم از قضا چند دوز پیش داخل یه تامیک اسم کتاب اورده ...

فدای تو پانته آ جونم اسکرین گرفتم ازش❤️😘😘

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

قربون تو دوست خوشگلم آرامش نصیب دل مهربونت😘🌹

مرسییییییییی نازنینم 💘 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
خدا نکنه عزیزم زنده باشی و برقرار 😘♥️

🍓🫶🏻♥️

سلام‌صبحتون بخیر وشادیامروز شهر ما مدارس تعطیلن...و‌میتونم‌حسابی استراحت‌کنم...

یه هفته اس زندگی ما رو هواس 

تو روحشون از سه شنبه قبل بانک و اداره هام تعطیل ان 

دیروز موعد چکمون بود پاس نکردیم 

اعصاب صفر...............

هکش بخاطر تعطیلی این آقایان 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام دوستای قشنگم شبتون بخیر🌙خب امروز من خیلی درگیر بودم کلی کار خونه رو انجام دادم بعضافه واکسن یک ...

عزیزمممم 💖 انشالله بهش سلامتی بیشتر  بده واکسنش 😍

سلام عزیزم 🥰♥️ ممنون عزیزم 😘 خواهر خوش قلب مهربونم💖💖💖💖

سلام به روی ماهت 🫀✨🍓

مگه هنوز برقا میره...

یس واسه ما دیروز نیم ساعت رفت آب 

یهو آب برگشت 

برقا یکساعت رفت

ممنون مهربون 💓💓💓بچه های این دوره که 🥴🥴🥴دیگه می‌سازیم 😄منتظر اون روز هستم☺️🤭

انشالله 😍 💕 💘 🥳🥳

😂😂😂 ولی بامزست مخثوصا موهاش 😉

🤩😍🤩💕مچکرم بانو 🤩😍🤩😍

سارا جان پسرم دو سال و ۴ ماهشه بنظرت چ نوع بازی هایی باهاش داشته باشم از الان نوع تربیتی رو شروع کنم ...

🤣😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزمممممممم 

یخچال رو از برق بکشین بچه پاهاش سرد میشه قله نوردی می‌کنه 😌🫠😀

بزار بره محیا اصلا کاریش نداشته باش 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂بزرگتر بشه خداروشکر از ارتفاع نمیترسه یا خلبان میشه یا صخره نورد

سلام زهرا جان فدات قشنگم منم درگیر همین تربیت اینام بازی هک میکنم باهاش ی سبد داره چنتا توپ رنگی می ...

سلام عزیزدلم صبح بخیر❤️

آره خاله جون هنوز لپاشو داره 

حتما هروقت بگی بیایم عکس بدیم من خیلی مشتاقم پسر خوشگل‌تو ببینم 

راه میره خودش به تنهایی و مامان و بابا و دادا میگه عاشق لامپه 😂 نگاه میگه هامپ حیوونارم ببینه یا عروسکاشونو میکه اوووووو 

وقتی شیر بخواد میره شیشه شو پیدا میکنه اگه شیر باشه میزاره دهنش نباشه میاره واسم میگه ماما ممه 

چه خوب محیا جونم ماشالله به گل پسرت به نظر من همینایی که میگی بلده خیلی خوبه خدا حفظش کنه

خداروشکر که غذا خوردنشو بدست گرفتی و خوابش اوکیه

محیا متوجه نشدم الان مولتی اشتهاشو خوب میکنه یا نه!؟

منم همینجوری به هلن ذره ذره میدم ولی وقتی تلویزیون باز باشه میخ میشه میخوره اونم چند روز بعدش عادی میشه دیگه نمیخوره با اون روش

بعد محیا روزا اصلا نخوابه؟آخه تایم بعداز ظهر خواب آلو میشه چیکار کنم 

آره برا قدش منم شنیدم میگن باید کلا قبل ده بچه خواب باشه

دخمل منم ریزه میزه اس محیا 😁