2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 3247 بازدید | 542 پست
چه مطالب خوبی گذاشتی ممنون فقط یه سوال شما تو تلگرام کانال یا گروهی نمی شناسی واسه شکر گزاری؟ و همچن ...

سلام عزیزم خوبی

خوش اومدی 

واسه مدیتیشن فکر کنم برنامه castbox رو دانلود کنی بعد مدیتیشن پادکست رو دنبال کنی کلی به کارت بیاد 

دوستامونم بهتر راهنمایی میکنن عزیزم ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخی خوشگلم😍😍😍بچه ها همینجوری شرن هلن یدونه دوست داره دختر همسایمونه دوسالشه میاد با هلن بازی میکن ...

🍓✨🍓✨🍓✨ای خداااااا 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام واهلا وسهلا خانم خانما شلونچ حبیبتی،خوش برگشتی .من میگم دوروزه هی این تاپیک وساحل وبچه ها میان ...

سلاممممم خوش اومدی شیوای مهربونم 🫀 

ممنون قشنگم خدا پسرهای گلتو برات نگه داره🙏🏻❤️😘

💘🍓🥰 مرسییییییییی عزیزدلمممم 

فدای تو پانته آ جونم اسکرین گرفتم ازش❤️😘😘

خدا نکنه خواهر قشنگم 😍♥️

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
💘🍓🥰 مرسییییییییی عزیزدلمممم

سلام  خانمی  صبحت بخیر باشه  

میگم ساحل چند روزه که معده   درد گرفته 

یه دمنوشی چیزی نداری خواهری 

این چند روز جوشنده ریشه شیرین بیان رو خوردم که نمیدونم چرا حالم بد شد و دوست ندارم 

فعلا هم دمنوش نعنا فلفلی رو میخورم   

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر انشالله که روز خوبی رو داشته باشین ♥️ 

من امروز باید خونه رو مرتب کنم و حموم برم زبان و مدیتیشن و ویس های مفید هم روتینه 

.. 

خدایا شکرت بابت اینکه امروز تونستم دوباره برای بهتر بودن تلاش کنم 

خدایا شکرت که بهمون رزق و روزی حلال میدی 

خدایا شکرت بابت نعمت سلامتی

خدایا شکرت بابت اینکه خونه هامون گرمه 

خدایا شکرت بابت غذاهای گرم و زمستونی 

خدایا شکرت بابت نعمت آب آشامیدنی 

خدایا شکرت بابت قدرت فراموشی 

خدایا شکرت بابت آموزش های رایگان مجازی 

خدایا شکرت بابت حضورت که صداهامون رو می‌شنوی و برآورده میکنی 

خدایا شکرت بابت نعمت آرامش

سلام خانمی صبحت بخیر باشه میگم ساحل چند روزه که معده درد گرفته یه دمنوشی چیزی نداری خواهری این ...

سلامممممم مهربونم 

واسه معده پونه و نبات خوبه 

بعد زنیان و سیاهدونه هم خوبه 

لیمو عمانی هم بجوشونی یه چندتا برگ با نعنا بخوری آب روی آتیشه

سلام عزیزدلم صبح بخیر❤️آره خاله جون هنوز لپاشو داره حتما هروقت بگی بیایم عکس بدیم من خیلی مشتاقم پسر ...

ای حانم لپ لپو من 😁😁😍😍😍 خدا حفظش کنه برات 

خداروشکر دختر بچه ها کلا زودتر کارهاشون رو انجام میدن 

ببین زهرا اگه کاری کن م ساعت ۱ و ۲ بعدظهر بخوابه ک شب راحت بخوابه 

نزار ساعت ۴ و ۵ بخوابه ک بد خواب میشه 

من روز حتما میخوابه  شبم زود میخوابه 

امروز بیا بزاریم هر ساعتی ک گفتی 

منم مشتاق دیدار لپ لپوم😍😍😍

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

🤣😂😂😂😂😂😂😂😂عزیزمممممممم یخچال رو از برق بکشین بچه پاهاش سرد میشه قله نوردی می‌کنه 😌🫠😀بزار ...

😁😁😁😁 هروقت بودی بگو عکس یکی از شاهکاراش رو بهت نشون بدم 

سلام عزیزدلم صبح بخیر❤️آره خاله جون هنوز لپاشو داره حتما هروقت بگی بیایم عکس بدیم من خیلی مشتاقم پسر ...

اره من بهش مولتی ویتامین میدم 

دکتر براش نوشت اشتهاش خداروشکر بهتره 

راستی نمیدونم چرا دوس تا از دندون جلوی هلش سیاه شدن 

میترسم دیدنش خراب شده باشه 

راستی من خودش غذا میخوره انقد غده😁😁😁 بعد انقد میریزه اینطرف اونطرف باید یکی باشه هی جمع کنه 

غذای نونی ام میگه باید خودم لقمه بگیرم بعد اصن بلد نیست 

بزور بهش میدم