2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 229 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای خدا فاطمه واقعا؟؟؟؟؟ یعنی ...

آره والا 

تازه آبجی نداشت‌ش هم میکشه 😂😂

ولی میگه تو نه 😐

ساحل من خودم همیشه بهشون یاد دادم که باباشون رو دوست داشته باشن 

و همیشه رابط پدر و پسرا رو گرم کردم 

مثلا یه کار میکنه برام تعریف میکنه  ذوق میکنم

میگم برو برای بابا جونت هم تعریف کن 

بعد یه اشاره هم به آقا میکنم که هواست باشه حتما ذوق کنی 

وگر نه خیلی تو باغ نیست آقا😂

بنظرم خودم کردم که..... بر خودم باد 😄

خلاصه که بزرگ شدن سزای اعمالشون رو میدم 😈🤷‍♀️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون گلم😙😙😙ساحل مامان منم وقتی دنبه رو واسه غذا ذوب میکنه چند نا هل داخلش میندازه بخاطر بوش

😍😍😍 خدا حفظشون کنه اره همه مامانا یه فوت کوزه گری دارن 🧿💕🧿💕🧿 خداروشکر 

بده مامان واست درست کنه عالیه 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
کمتر هنراتو رو کن 🤤🤤هزار ماشاالله کدبانویی ازت می‌باره هم شیره خرما درست میکنی هم سبزی میکاری به ب ...

فدای تو برم 💞💞💞

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
نوش جان فاطمه

فدات عزیزم 😘😘

سلام ظهرتون بخیر بحث نقاشیه من پسرم فروردین چهارسالش میشه هیچی بلد نیست بکشه طبیعیه؟کتاب رنگامیزی دا ...

سلام عزیزم 

بنظرم یه مقوا یا روزنامه بزرگ رو پهن کن یه قسمت خونه و با رنگ های انگشتی و آبرنگی تشویق کن به نقاشی کشیدن 

از شخصیت های کارتونی که همون روز اتفاقی دیده مثلا کشیدن جوجه درخت ابر و.. که هم راحتن هم میشه بدون مداد با رنگ انگشتی کشید بعد اگه لباس یا جایی از خونه رو کثیف کرد اصلا واکنش نشون نده تشویق شه 😍💘

بعد اینکه کم کم قلمو آبرنگ بعد مداد شمعی بعد مداد رنگی و

... رو با توجه به درجه سختی در اختیارش بزار 

گاهی خودتم کنارش بشین ونقاشی بکش وبهش نگو اینجا رو کج کشیدی یا اینجا و اینجوری بکش یا اینکه چرا سیب رو آبی رنگ کردی 

بزار هر مدلی که دوسداره تشویق شه 

وقتی کشید و تموم شد بگو ببر به بابا نشون بده ببین دایی ببین عمو چی کشیده و خودت دست بزن واسش 

اینجوری تشویق میشه و علاقه ش به نقاشی زیاد میشه 

دوستامونم بهتر راهنمایی میکنن عزیزم 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
آره سارا جون 😍😘سبزی کاشتم فقط تره و تربچه ها قابل برداشت شدن هوا سرده جعفری و ریحون رشد نمیکنه کوچ ...

ای خدا 🥺🥺🥺

سلام عزیزم 💓💓 پسرم 5 سالشه تازه یاد گرفته تو مهد نقاشی بکشه بنظرم طبیعی هست خودت میتونی بهش کمک کن ...

ازخط تازگیا نمیزنه بیرون یعنی اگ عجله نداشته باشه قشنگ رنگ میکنه ولی بلد نیست خودش چیزی بکشه 

سلام عزیزم بنظرم یه مقوا یا روزنامه بزرگ رو پهن کن یه قسمت خونه و با رنگ های انگشتی و آبرنگی تشویق ک ...

خودمم خیلی به رنگ انگشتی فک کردم ولی کثیف کاری شازده کوچولو خیلیه همین الان تموم دیوارا اتاقش با مداد رنگی کشیده یکی ودوماه دیگم اسباب کشی داریم باید حسابی همه جارو بسابم گفتم رنگ انگشتی بزارم برای بهار که تو حیاط بتونه بکشه 

فدات رابطه خوبه شب ها تا پیشش نخوابم آروم نمیشه بخوابه بهم کمک میکنه تو کارها ظرف می‌شویم تربچه میچی ...

😂😂😂عزیزممم

خداحفظش کنه گل پسراتووو🧿🌹

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
آخه چطوری خواهر آری ورداشته شوهر کرده وسط مسطای نقشه منم که تهرانم نهایت گاهی برم سمت کرمانشاه خونه ...

عزیززززززم😂😂😂🫂

آره سارا جون 😍😘سبزی کاشتم فقط تره و تربچه ها قابل برداشت شدن هوا سرده جعفری و ریحون رشد نمیکنه کوچ ...

چ خوب،،،مامان‌منم یه زمانی میکاشت‌تو باغچه خونمون...

دیگه از ذوق و شوق افتاد😂

😍😍😍 خدا حفظشون کنه اره همه مامانا یه فوت کوزه گری دارن 🧿💕🧿💕🧿 خداروشکر بده مامان واست درست کن ...

ساحل زیر رو ب صورت پودر بخریم ؟

دو رنگ داره سیاه یا سبز

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

به صورت مجازی 😁😁😁😁😁ان شاء الله پولدار میشی میای بهمون سر می زنی 🤲😍آزگل شیرازی هست ولی نمیدونم ...

شهر مادری زندگی‌میکنم...

فاطمه...ینی‌توقع داری اینجا‌بگم🙄

من‌کل زندگیم‌ رو این‌وسط ریختم‌شهرمم‌بگم کلآ دیگه  تامام‌تامام...😂😂😂