2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 8241 بازدید | 1313 پست
آزی جریان چیه ؟؟؟؟؟؟برق شما دو قطع نمی کنن !!!!!!250 بیشتر میریرن !!!!واقعا چرااااااا؟؟؟؟😮😮😉

😄😄😄

ن‌والا خواهر، دیروز برق نداشتیم،انگار هیچی‌نداشتیم‌بخاطر این‌بی برقی😐

اون‌۲۵۰ بیشتره رو‌نمیدونم والا، 😅😅😅

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خانم خوشگلا صبحتون بخیر 💜💜امیدوارم شبی خاطره انگیز رو کنار عزیزانتون خلق کنید 💜

سلام‌ساراجانم

اینم یه تیکش 😊بعد اینکه از حموم اومدم بیرون با شوهرم توی این سرما رفتیم کوه 🙈🙈 نمیدونم چی باعث شد ...

چ قشنگه،،،الان اینه رنگش؟؟؟؟🧿🤍

قربونت زهرا جونم همون طوری تبش اصلا پایین نمیاد همش جیغ و غر میزنه حس میکنم میخواد دندون عقبش رو در ...

ای جونم عزیزم حتما از دندونشه دیگه اینجوری اذیت میشه

هلن سر دندونای پایینش اینجوری بود

الهی بگردم عزیزدلم خوب میشه ایشالا قوی میشه پسر خوشگل

سلام دخترا...روز جمعتون بخیر...

چخبرا؟چ کردین‌واسه شب یلدا؟؟؟

من ک شوهری،کمی بی حاله،اگه بهترشه، میریم دور همی خونه مامانم ک داداشام هستن،اگرم‌ بهتر نشه،‌ک‌تو خونه خودمون تنها...

راستش خودمم یکم‌بی حالم،ن اینکه‌مریض باشما ولی

نمیدونم چِتَمه👉🏻😂

امروز فاز تنها بودن ورداشتم🙃

شب بهتون‌حسااابی خوش بگذره عشقام🤍🌹🤍🤍🌹🤍🤍🌹🤍🌹🤍🌹🤍🤍🌹

عه پس بی خیال ...

😁 آره باید یه عیبی رو شوهر بزاری تا جدات کنن

حضانت بچه ها هم باید بهت بده آقای همسر 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

😭🥰😭🥰😭🥰😭

واااااااااااااااااای دختراااااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️

من 40تومن دستمزد  اون پروژه رو بردم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

طرح من قبول شده 🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥹🥲🥹🥹🥹خیلییییییییییی خوشحالم 

ده دقیقه ست فهمیدم گفتم بیام بهتون بگم 

🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊

بعدا میام 

دیگه ایمان آوردم هرچی رو اینجا بگم زودتر برآورده میشه 🕊️ 🫂 

انشالله بهترینها سهم خودتون باشه ❤️

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
اینم یه تیکش 😊بعد اینکه از حموم اومدم بیرون با شوهرم توی این سرما رفتیم کوه 🙈🙈 نمیدونم چی باعث شد ...

ای جانم 

چه دلبری شدی 😀

حسابی خوش گذروندی پس 

خداروشکر 😄🤲

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
😭🥰😭🥰😭🥰😭واااااااااااااااااای دختراااااااا💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️� ...

سلام ساحلی پولدار خودم 😀💓

خواهر حقته دستمزد تلاشته نوش جونت 

ان شاء الله به خوشی استفاده کنی 

سلام دخترا...روز جمعتون بخیر...چخبرا؟چ کردین‌واسه شب یلدا؟؟؟من ک شوهری،کمی بی حاله،اگه بهترشه، میریم ...

سلام آزگل ✋

دیشب خانه پدر شوهر بودیم 

امشب خانه مادر 

دعوت کرده گفته بیا

ان شاء الله بهتر میشه 🤲

میرین دور همی خوش میگذره بهتون 💕🌼

یلدا تو خونه خودت هم ایده خوبیه 

هر جا دلت آروم بود همونجا یلدات رو بگیر گل 💓

سلام آزگل ✋دیشب خانه پدر شوهر بودیم امشب خانه مادر دعوت کرده گفته بیاان شاء الله بهتر میشه 🤲میرین د ...

سلام فاطمه جانم...

خب خب،حسابی خوش میگذره پس بهتتت...

قربونت عزیززززم...

🤍🌹🌹🤍🌹🌹🤍🌹🌹🤍