2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 7115 بازدید | 1147 پست
🔅 پندانه# ✍ پرنده‌‌های زندگی‌ات را آزاد کن! ‌‌‌‌‌‌‌🔹پسربچه‌ای پرنده زيبايی داشت و به آن پر‌نده بس ...

هزاران لایک🤍

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلام‌صبح همگی بخیرآخرهفته خوبی داشته باشین...اموات فراموش نشه...من بشدت خوابم‌میاد، دیشب شوهرم‌ باز ...

سلام آجی جان صبح بخیر 

انشالله این بیمای شرش کم شه 

همه گرفتار شدیم 

😁😁😁😁 اکه کادو نگرفت پوست کله اش رو بکن 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راستی این عبارت تاکیدی پول و ثروت ماشالله خوب به تو ساخته محیا 😊😊😊

آره خداروهزار مرتبه خیلی 

😁😁😁😁😁

ی ۷۰۰ تومنم پول محصولات اونم بزنن خیالم راحت بشه 

پولامو جمع کردم میخوام ی کادو برا مادرم بگیرم بقیه اشم برم دکتر 

خیلی جلو خودم رو گرفتم لباس نخرم 🤣🤣🤣

چالش آبمونتنها ابزار ما توی این چالشمون فقط آب و کلاممون هست همین ...ولی نمی تونین تصور کنین که چه ا ...

و ی چیزی دیگه خداروشکر عشقم  دریافت کردم  ی حرف های  باور نکردنی علاوه بر پول 😉

چالش آبمونتنها ابزار ما توی این چالشمون فقط آب و کلاممون هست همین ...ولی نمی تونین تصور کنین که چه ا ...

من هرکجا ک باشم پول و عشق دنبال منن💃💃💃

سلام محیایی تب جوجه اومد پایین؟ خوش بحالت 😄همونم خوبه برو سفر به دور دنیا من فقط یه یارانه دارم از ...

🤣🤣🤣🤣🤣 بابا دوستتون پول دار شده 

حالا هی نیاید منو چشم بزنید 

مدیونی اگه فک کنی ۴۰۰ هزار کمه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دوستان آب خالص انرژی بیشتری داره سعی کنید حداقل چهار لیوان آب بخورین بقیه رو می تونین آبمیوه . چای . ...

منکه ۷ لیوان شایدم بیشتر آب خالص میخورمروزی ی لیوان ویتامین سی جوشان 

آب میوه ام میخورم

سلام دخترا 💟🤗✋ما امشب دعوتیم خونه پدر شوهر جشن یلدا 😎دیگه بخور بخوره 😀دعا کنید انرژی بفرستین تا ...

سلام مگه امشب یلدا یا فردا شب 

خوش بگزره بهتون عزیزم انشالله آقاتون بیاد 

سلام مجدد دوستام 

ممنونم خواهر های عزیزم ک حال پسرم رو پرسیدید 

چقد آخه من شماهارو دوس دارم مث ی خانواده اید برام🫂

دورتون بگردم آخه 

پسرم رو بردم دکتر آمپول زد کلیه گریه کرد😥

شربتم گرفتم 

یکم تبش پایینه ولی خو هنوز بی حس اشتهاش صفر شده 

دلم کباب شده براش بخدا 

خودمم خسته خوابم اذیت شدم این چند روز 

همسرم ی نوروبینم برا خودم تزریق کرد 😉 آره آزی تو بخون 😄😄😄

الانم همه خوابن ولی منکه خوابم نمیبره 

🤣🤣🤣🤣🤣 بابا دوستتون پول دار شده حالا هی نیاید منو چشم بزنید مدیونی اگه فک کنی ۴۰۰ هزار کمه 🤣🤣� ...

من شر اذا حسد😂🧿🧿🧿🧿

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اوه 😆اگر من پا شدم میگه مثل اینکه بهتری میره مگه دیوونم 😉

😂😂😂😂😂😂

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙
سلام مجدد دوستام ممنونم خواهر های عزیزم ک حال پسرم رو پرسیدید چقد آخه من شماهارو دوس دارم مث ی خانوا ...

خداروشکر عزیزم 💓🤲

ان شاء الله فردا بهتر میشه غذاشو هم میخوره 🤗💞

آمپول تقویتی بزرگ ✔️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام خانومای گل شبتون بخیر 🌙من امروز آب رو به همراه عبارات تاکیدی خوردم صورتمو لایه برداری کردم و ب ...

سلام عزیزم خوبی اره بابت لایه برداری بوده 

خوشگل خانوم ♥️ 

ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙