2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 29365 بازدید | 4489 پست
اره آزگل جونم اصلا من به رنگ و.. توجه نمی‌کردم فقط مهم بود که به استایلم بخوره و به چشمم بیاد تا ای ...

ساحلی منم‌نمیدونستم‌ک‌رنگ‌تاثیر داره،مرسی ک‌گفتی...

باید تیپ‌ خانمانه بزنم با این‌کیف،چون‌خوشگل بود‌خریدمش...فدات 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
نه فدات من یکبار ریختم داخل کفش اسپورتم هنوز اونجاست 😂خیلی خوبه ازگل باورت میشه از وقتی که ریختم هم ...

ماشالله‌چشم‌ب ازتون‌دور عشقم🧿♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم 🌹دقیقا نور خورشید عالیه 😀 و یه چیزی آزگل جان افرادی که چاکراههاشون باز باشند بیشتر ...

دقیقا پانته آ👌👌

متاسفانه اکثر ما بخاطر سبک زندگی ناسالم و ترس های بی موردمون چاکرای ریشه و خورشیدیمون نابود شده

انشالله کنار هم با تمریناتی که انجام میدیم به نتایج خیلی عالی می رسیم

سارا جون این منطقه به قدری زیبا هستش تازه من فقط از یه زاویه اش عکس گرفتم هر طرفش رو که نگاه کنی و ...

کاملا مشخصه 😍😍😍😍😍

جون میده توی سکوت مطلقش خلوت کنی 👌👌

😂😂😂😂😂😂وایشبیه سونوگرافی شده که میگن جنین اول ژن دخترونه رو داره و احتمال خطا هست بعد شاید ماه ...

😂😂😂😂

والا‌بخدااا

بعد این‌ همه حنا‌‌گفتن،‌چی‌بهش بگیم الان...😂😂😂حنیف خوبه😜😂 لاقن‌ب حنا نزدیکتره 😂😂

دقیقا پانته آ👌👌متاسفانه اکثر ما بخاطر سبک زندگی ناسالم و ترس های بی موردمون چاکرای ریشه و خورشیدیم ...

اره سارا،‌چاکراه ریشه اصلیترینه فکر میکنم، اون باز شه ،چاکراه های دیگه هم کم‌کم باز میشن..اینطور شنیدم.

من این تاپیکو سیو کردم بنظدم واقعا تاپیک مهم و تاثیرگذاریه

سلام خیلی خوش اومدین خانمی

آخرین تاپیک من تمرینات این تاپیک هست

در مورد چاکراهها هم به ترتیب تمرینا رو قرار میدم همراه ما دنبال کنید نتیجش عالیه 👌👌