2777
2789
عنوان

لحظه ای هم برای خودم (تمرینات خویشتن دوستی)

| مشاهده متن کامل بحث + 19200 بازدید | 2961 پست
حالا من ی سوال بپرسم همسراتون چقد از شما نظر میخوان مثلا بخواید برید بیرون خوراکی چیزی اولویت هستین ...

شوهر‌من دربیشترموارد ازم‌نظر‌میخواد،ولی‌گاهی هم‌ شده خودش انتخابشو‌کرده ولی میاد میگه ک‌آزی من‌ تصمیم گرفتم‌میخوام‌اینکارو کنم‌.

از بیرون‌،خوراکی اینا منظورتو‌نفهمیدم چیه؟ 

خودت باش'....آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖
سلامممممممم به همگی دوستای نازنینم روز جمعه خوبی رو داشته باشین 🫀 من میام پی ام هارو میخونم

سلام.خوشگلم

تو‌ هم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر‌من دربیشترموارد ازم‌نظر‌میخواد،ولی‌گاهی هم‌ شده خودش انتخابشو‌کرده ولی میاد میگه ک‌آزی من‌ تصمی ...

مثلا برید بیرون بیشتر غذای مورد علاقه خودت رو میگیره یا خودت 

آزی منم خداروشکر خیلی نظر میخواد 

جوری ک لباس پوشیدن ازم نظر میخواد 

بیشتر اولویت منم

ولی ی چیزی هست هر کاری کنم ولش نمیکنه 

اونم شبکاری 

میگه اینطوری راحتم ی شیفت دیگه ام کار میکنم 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

مثلا برید بیرون بیشتر غذای مورد علاقه خودت رو میگیره یا خودت آزی منم خداروشکر خیلی نظر میخواد جوری ک ...

آهان‌از اون‌لحاظ ک اره، میدونه‌چی دوسدارم‌خودش میخره بدون‌اینکه بگم.

خب خداروشکر عزیزم...

ولی‌محیا ،بنده خدا شبکاری برداشته ک‌شماها سختی‌نکشید و‌حقوقش بیشتر شه.

قطعا بخاطر رفاه توئه عزیزم.

سلام ساحل گیان روز خودت بخیر

محیا جون از‌منم‌آبی نمیشه هرکار میکنم‌گلم

فک‌کنم‌باید آبی شه درسته؟،،

آهان‌از اون‌لحاظ ک اره، میدونه‌چی دوسدارم‌خودش میخره بدون‌اینکه بگم.خب خداروشکر عزیزم...ولی‌محیا ،بن ...

اره آزی ولی منم بخدا اذیت میشم الان چندین ساله ما ده شب در ماه تنهایم 

درکش میکنم ولی خو😁 منم دل دارم

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

سلام ساحل گیان روز خودت بخیر

سلاممممم به روی ماهت

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

@نی_نی_یار_حذف تاپیک۲

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

سلام.خوشگلمتو‌ هم...

قربون تو سلام به روی ماهت 

سلاممممممم به همگی دوستان عزیزمممم خوبین صبحتون بخیر ♥️ به به چه پیام های مفیدی رو به اشتراک گذاشتین بنظرم یه خانوم هرچقدر هم بعضی از نکته هارو واسه خودش تکرار کنه بازم کمه چقدر خوبه که ارزش های خودمون رو بدونیم همون مواردی که محیا اشاره کرد یا جزئی ترین ها که زهرا جون اسم برد 

محیا جون ببین مردا خیلی راحت میگیرن خیلی هم کم راجب حرفی که توی ذهن خودشون چیز خاصی نیست فوکوس میکنن که اشتباه و درستش چیه .

واسه همین زیاد به بار کلمه هایی که میگه و یهویی میگه توجه نکن و ناراحت نشو برعکس همون یه حرف رو شکل درست ولی با شوخی و خنده که به دل نگرفتم بهش برگردون 

من مطمئنم همسرت متوجه خوبی های تو هست منتها نمی‌خواد غرورش بشکنه همش تکرار دوست داشتن کنه 

مثلا همین حامد 

اوایل آشنایی مون فکر میکرد بهم گفته دوست دارم باهم آشنا شدیم کار خیلی سخت و شاخی رو انجام داده 

من بار ها بهش میگفتم خب بهم ثابت کن می‌گفت نه تو اول برادریتو ثابت کن بیا بیرون باهام ..

یعنی منظورش این بود که من تا قبل حرفای جدی به خانواده هامون اول وارد مسائل عاطفی و احساسی بشم باهاش خب مسلما شاید دلم نخواد کسی که خودشو ثابت نکرده حرف جدی به خانواده م نزده حتی برم بیرون باهاش اون توقع داشت 

توی چت هامون راحت بود من واسم سخت بود چون یه سد از اینکه نکنه داره بازیت میده نکنه چیز بدی توی دلشه و.. توی افکارم میگشت 

می‌خوام بهت بگم که همسرت شاید فقط یه مانع فکری داره که مثلا تو داری بهترین زندگی رو فراهم میکنی داری هر روز ساعت ها حرف و چت رد و بدل میکنی درصورتی که همکار هات اینجوری نیست خب پس همیشه دست و دل احساسیت گرو محیا نباشه واسه همین وقتی خیلی ابراز علاقه می‌کنه یهو یه چیزی میگه که تو ناراحت میشی 

تو همونم ازش استفاده کن 😂 خیلی ریز توپ رو بنداز زمین خودش 

مطمئنم خیلی زود پشیمون میشه و میاد واسه جبران 

اینو بهش میگن توقع متقابل  عشق 

منم پوستم کنده شد تا اینو به حامد فهموندم که تو صد خودتو بزار کارت به من نباشه یکی من یکی تو نباشه تو کار خودتو بکن من پررو نمیشم 😂

واسه همین برو دنبال نقشه راه 😂

... ازگل جونم خداروشکررررر که ستاد صلح زوجین با موفقیت عمل کرد 

امین گلزار شهدا چکار می‌کنه آخه 🥺 ای خدا 

کدوم شهید ؟ ازگل یه شهید متاسفانه فامیلی رو فراموش کردم اسم کوچیکشون علی 

همون که زنده زنده میسوزه منم متوصل به این شهید میشم بارها هربار هم جواب گرفتم اسم و چهره یادم هست امافامیلی نه همون رو یادآوری میکنم فوری حس خوب میاد سراغم 

منم بابت چالشت برگشت دوباره  روزهایی که تا به امروز زندگی کردم رو انتخاب میکنم 

خیلی دلم میخواد دوباره زندگی کنم از نظر زمانی 

من از پیری از چهل سالگی به بعد وحشت دارم 😂

یه احساسی مثل اینکه دیگه کمتر وقت و توانت مونده سراغم میاد 

حامد دهه سی زندگیشه اونو میبینم بیشتر سرخورده میشم 

بارها بوده مشکلی پیش اومده انقد راحت و بیخیال گذشته که من داشتم سکته میکردم 

دلم نمی‌خواد انقد بیخیال باشم 

اون یه آرامش خاصی داره که خودش میگه بخاطر سنمه من اینو نمی‌خوام

روح پدر نازنینت شاد باشه در آرامش عزیزم 💖✨

.... 

زهرا جون خوشحالم که روز خوبی رو داشتی عزیزم لحظاتت پر از جذب های خوب و خوش 

ماهم همینیم من پیامک رو بیشتر دوسدارم حامد تلفن زدن 

واسه همین به مشکل خوردیم من ساعت ها تایپ هم کنم خسته نمیشم اما حامد برعکس دلش میخواد صحبت کنه