2777
2789
عنوان

خواستگاری

173 بازدید | 8 پست

سلام

یک روزی یک آقا پسر از قول یک فرد دیگه به دروغ به یک خانوم میگه که این فرد قصد دارد از شما خواستگاری کند بعد این حاشیه رو همه همکاران اون خانوم متوجه میشن خب اون پسر که همچین قصدی نداشته طبیعتاً نه با اون خانوم صحبتی می‌کنه و نه برخوردی حالا بعد یکسال وقتی اون خانوم در محل کار اون آقا حضور پیدا می‌کنه و اون آقا نه سمت اون فرد می‌ره و نه باهاش صحبت می‌کنه میشه گفت در واقع اون آقا میخواد به اون خانوم بگه که براش مهم نیست ؟ میشه همچین نتیجه ایی گرفت که اون آقا میخواد به اون شخص بگه که اصلا به اون فرد فکر نمیکنه؟ 

میشه همچین نتیجه ایی گرفت؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂