2777
2789
عنوان

نی نی سایت برا امشب بسه

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 35 پست

من هروقت اومدم درمورد مسائل  مهم اجتماعی یا کشورمون حرف بزنم فورا تعطیل و اخطار دادن بحثای ارزشمندو اجازه نمیدن و بحثای دیگه همیشه حتی میره پربازدید حتی اگر خلاف ارزش‌های اخلاقی باشه

نه والا اسم کاربریا یادم نمیمونه ولی اون سم که میگفت حکومت بسازیمو یادم نمیره اسم کاربریش😂

😂😂😂اون حرفای اولش درست بود بعد یهو گفت بیاید حکومت بسازیم خندم گرفت،خیلی اسیدی بود

انگار ما اینجا آماده ایم یهو متحد شیم و شورش کنیم😂

ولی ایده خوبیه،دولت ها بیفته دست زنان و مردهارو منقرض کنیم😔😂یه چندتا نگه داریم اوناهم گی باشن که بی خطر باشن بعد برای تولید مثل استفادشون کنیم

❌️مذهبی ها و افراد زن ستیز ریپلای نکنن و تاپیک هامو نخونن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هروقت اومدم درمورد مسائل مهم اجتماعی یا کشورمون حرف بزنم فورا تعطیل و اخطار دادن بحثای ارزشمندو ...

موافقم 

کلا این سایت جایی برای حرفای درست و ادمای درست نداره 

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
تایپک منو گزارش نامناسب زدن در حالی که نمیفهمم کجای تایپکم بده ؟😐

تو تاپیک شما نبودم ولی یکی تاپیک تاریخی در مورد کوروش زده بود. یکی از کاربرا نی نی یارو تگ کرد. گفتم چرا تگ کردی؟ میگه دوست داشتم صداش کنم😐😐

اومدم بزنمش صدا بز بده دیدم تاپیک ترکید

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بیشتر ببینید
😂😂😂اون حرفای اولش درست بود بعد یهو گفت بیاید حکومت بسازیم خندم گرفت،خیلی اسیدی بودانگار ما اینجا ...

نه نهه تو دیگه نههه 

تو دیگر چرا 😂

نه نهه تو دیگه نههه تو دیگر چرا 😂

😂😂بخدا حال میده

هی دارم تصور میکنم تو جنگلای آمازون نیزه به دست حمله میکنیم شیهه میکشیم🙂😂

عزیز دل خودما هم جزوشونیما کلی جمع نبند عزیز دل آدمای پخته میگفتی بهتر بود

خودمونم فرار میکنیم نمیمونیم 

خودم یکسال نبودم چند روزیه برگشتم اشتباه کردم 

😂😂بخدا حال میدههی دارم تصور میکنم تو جنگلای آمازون نیزه به دست حمله میکنیم شیهه میکشیم🙂😂

وای یه کاربری بود میگفت خواهر شوهرندوستا سمت چپ 

مادرشوهر ندوستا سمت راست 

اماده 

حملههه کنییید 

واقعا کاربرای عزیز قشنگ داشتن به صف میشدن😂

وای یه کاربری بود میگفت خواهر شوهرندوستا سمت چپ مادرشوهر ندوستا سمت راست اماده حملههه کنییید واقعا ک ...

ساکت شو😂بقیه خوابن خندم میگیره

خودت مجردی یا متاهل؟

ساکت شو😂بقیه خوابن خندم میگیرهخودت مجردی یا متاهل؟

مجردم 

اون تاپیک اندازه یه فصل از یه سریال طنز میتونست دل ادمو شاد کنه نزاشتن