2777
2789
عنوان

برای اینک آزمایش ایدز بدی باید چند وقت بگزره

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست
من برا کار ناخن رفته بودم اصلا برا تتو نرفته بودم اونم دستگاهش بین وسایلش بود یدفعه دستم خورد دستم ز ...

پس نمیخاد آزمایش بدی چیزی نشده اگه میشد دستت جوهری که ترکیب خون و جوهره میشد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میشه کمکم کنی چند وقت بعد اینک دستت خورده آزمایش دادیرفتی بهداشت تست دادی یا ازمایشگاه

فکر کنم بین دو ماه تا 6 ماه بعد معلوم میشه گاهی ممکنه کسی بگیره ویروسش رو ولی تا دوسال آزمایش منفی بشه

و ایدز به مرحله آخر مریضی ک دیگه حاد شده میگن و قابل کنترل با دارو

میخوای دو سال با استرس زندگی کنی؟ حساس نباش

سیستم ایمنی بدنت تقویت کن ایشالا چیزی نمیشه 

دستم خورد گفتم وای این و جرا اینجا گزاشتی استفاده شده قبلا گفت آره خندید بعد دید حالم بد شد جون بچش ...

ببین عزیزم اپل اینکه احتمال انتقال ویروس hiv از تیغ کمه اما نمیگم صفره  نیاز ب خودت قابل توجهی داره و اینکه عمر این ویروس خیلی کوتاهاما اگر واقعا استرس داری بذار ۳ ماه بگذره بعد باید آزمایش بدی تا مشخص بشه 

یه سوال تیغ و میتونید چند بار استفاده کنید؟؟؟بنظرت وقتی استفاده نمیک رد چرا رو دستگاهش تیغ بود

چرا میترسی تا سه روز وقت داری انقدر نگرانی برو دکتر به امپول میزنه اکر ویروسی هم رفته باشه خنثی میکنه

😎💚🐬
من برا کار ناخن رفته بودم اصلا برا تتو نرفته بودم اونم دستگاهش بین وسایلش بود یدفعه دستم خورد دستم ز ...

فقط دستت خورد یا دستتون زخم کرد؟

اکه زخم نکرده ک چیزی نمیشه