2777
2789
عنوان

از این زرافه ها کدومش بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
به نظرم اولی و سومی فرقی ندارن باهم

ابعادشون فرق داره فقط

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اولی و دمی نمکی ترن وسطیه یکم زرافه زشتی هس طفلک🥲

😐😂😂😂 خیلی خوب بود 

ولی من قیافه برام ملاک نیست الان اندازه و قیمت ملاکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پلاستیکی که نیست ولی برای سیسمونی و اتاق بچه میخواستم بگیرم خوب نیست؟

در مورد تهیه سیسمونی هو چیزی نمی‌دونم‌. 

پلاستیک انواع خیلی گسترده‌ای داره. خیلی چیزها که تصور نمی‌کنید هم مواد اولیه پتروشیمیایی پلاستیکی دارند.

نظرم همونه که گفتم. وسیله‌ای که نفع و تاثیر معین و موجهی نداشته باشه نگیریم بهتره.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
وای من بچه بودمم، عاشق زرافه بودم🙂

نمیدونم چرا من از این زرافه و این فیله برا اتاق بچه خوشم اومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در مورد تهیه سیسمونی هو چیزی نمی‌دونم‌. پلاستیک انواع خیلی گسترده‌ای داره. خیلی چیزها که تصور نمی‌کن ...

اها از اون نظر گفتید ، من فکر کردم جنسشو میگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😐😂😂😂 خیلی خوب بود ولی من قیافه برام ملاک نیست الان اندازه و قیمت ملاکه

وسطیه رو نخر هر کدومو بخوای خوبه پایینی هم خوبه هم اندازش هم قیافش متر رو بزار جلوت ببین ۸۰ سانت چقده خوبه چون اندازش 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
قشنگن

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وسطیه رو نخر هر کدومو بخوای خوبه پایینی هم خوبه هم اندازش هم قیافش متر رو بزار جلوت ببین ۸۰ سانت چقد ...

ممنون قشنگم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اندازشون فرق داره من طبق سایز و قیمت نمیدونم کدومو بردارم

سلام عزیزدلم خوبی ،نی نی خوبه ؟؟؟ببخشید پیدات نمیکردم حالتو بپرسم انقد تو اعلانات پاسخ تاپیکام گشتم تا پیدات کردم 😍حالت خوبه عزیزم ؟

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
سلام عزیزدلم خوبی ،نی نی خوبه ؟؟؟ببخشید پیدات نمیکردم حالتو بپرسم انقد تو اعلانات پاسخ تاپیکام گشتم ...

وای دورت بگردم 🥹 🫂 ممنون قشنگم خودت چطوری 

خداروشکر خوبیم 

یکم انقباض رحمی دارم استراحت مطلقم ولی نینی حالش خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دورت بگردم 🥹 🫂 ممنون قشنگم خودت چطوری خداروشکر خوبیم یکم انقباض رحمی دارم استراحت مطلقم ولی نی ...

خداروهزاااااار بار شکر ک کنجد کوچولومون حالش خوبه ،انشاالله مشکلت زود حل بشه عزیزدلم😍😍😍

من چند ماهه اقدامم اما خب هیچی ب هیچی🥺

دیروز رفتم دکتر گف عکس رنگی بده شاید اصلا تخمدان چپت تخمک فعال تولید نمیکنه و همون تخمدان سمت راستت فعال بوده ک لوله اش برداشته شده 😭برام دعا کن اجی 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
خداروهزاااااار بار شکر ک کنجد کوچولومون حالش خوبه ،انشاالله مشکلت زود حل بشه عزیزدلم😍😍😍من چند ماه ...

😢😢😢 الهی به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40