2777
2789
عنوان

از این زرافه ها کدومش بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 52 پست
درد کمر و درد زیر شکم فقط ،ترشحاتمم زیاد شدهلکه بینی هم ندارم کلا فقط سه روز در حد کم قهوه ای داشتم

چندم لک داشتی؟

انشالله خیره برات قشنگم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نمیدونم عزیزم منم همین سوالو داشتم وقتی iui کردمولی من بیبی زدم کمرنگ هاله داددیگه بقول خودت همون 27 ...

انشاالله 

انقدر نذر کردم که خدا میدونه 🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روز 18و19وصبح 20

لکت کم بود ؟ شاید لک لانه گزینی باشه😍😍

من لک نداشتم کلا من هیچ علامتی نداشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

لکت کم بود ؟ شاید لک لانه گزینی باشه😍😍من لک نداشتم کلا من هیچ علامتی نداشتم

آره کم بود فقط دستشویی رفتم اومد 

امیدوارم لک لانه گزینی باشه 

خدا بهم لطف کنه و نظر کنه 

امروز وفات ام البنینه مادر حضرت عباس 

شما مادربارداری اجی 

منو از ته قلبت دعا کن خدا دلمو نشکنه ارزومه جواب ازمایشم مثبت بشه شب یلدا با شیرینی بریم خونه پدرشوهرم 🥺🥺

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
آره کم بود فقط دستشویی رفتم اومد امیدوارم لک لانه گزینی باشه خدا بهم لطف کنه و نظر کنه امروز وفات ام ...

وااااااااااااااااااااااای انشالله عزیزم انشالله حامله ای 😍 

خودت خانم ام البنین حاجتت رو میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره کم بود فقط دستشویی رفتم اومد امیدوارم لک لانه گزینی باشه خدا بهم لطف کنه و نظر کنه امروز وفات ام ...

منتظر خبر های خوبت هستم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40