2777
2789
عنوان

مگه من دلقکشم

69 بازدید | 12 پست

مردی ک به هر حرکت و صحبتت بخنده واقعا چشه؟

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گل می‌کشه تو جدیش نگیر

😂😂خوشم اومد 🤣

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.
بگو مگه من دقلکتم حلوم زاده

😂👌

خب خندیدن داریم تا خندیدن

مسخرت میکنه

یا لبخند از سر دوست داشتن میزنه

همسر رسمی سونگ مینگی متاهل و متعهد잠시 넘어졌지 괜찮아 잡아줄게 너 많이 걱정했니 No no no 아직 처음이잖아 그것쯤은 다 괜찮아 다 그런 거지 원래 그래 다 어른들도 우리 나이 땐 다 실수하고 연습하며 성장했었대 우린 아직 처음인 것들이 많잖아 괜찮아 우리도 겪어보며 크면 되잖아 울지마 잠시 뒤처지면 조금 쉬어가면 돼 너는 잘 하고 있어 너 잠시 힘들 때 내가 같이 뛰어줄게 걱정 접고 일어나 팔을 걷어 올려 포기 따윈 접어 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 yeah 힘내 좀 참으면 돼 내가 곁에 있을게 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 You gotta take your time 할 수 있잖아 너는 잘 할 수 있어 멈출까 말까 그만둘까 말까 왜 나는 안되는 걸까 이딴 잡생각은 집어치워 차라리 그 시간에 뛰어 어디가 끝인지도 모른 채 달리는 느낌 지친 몸과 마음의 연속 그러다 포기 앞에 들킴 끝은 네가 정하는 거야 네가 정한 끝은 뭐야 꿈을 향해 달려가는 너의 모습 그 자체가 충분히 잘 하고 있어 넌 분명 잘 하고 있어 내가 아는 너의 모습 분명 최선을 다하고 있어그거면 됐어 그렇게 계속 너만의 pace를 유지해가불안해하지 말고 너 자신을 자신하고 의지해봐넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어힘들어지고 지쳐도 포기하지 마널 밀쳐 내지 마 넌 조금 서툰 것 뿐야시간이 지나 또 지나 널 돌아봤을 때너에게 말해줘 이렇게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어

خب خندیدن داریم تا خندیدنمسخرت میکنهیا لبخند از سر دوست داشتن میزنه

مسخره که نمیکنه مثلا من یه حرفی میزنم که توش نمک داره ولی آنچنان خنده دار نیست یا مثلا کاری میکنم که جالبه به اینا خیلی میخنده 

مسخره که نمیکنه مثلا من یه حرفی میزنم که توش نمک داره ولی آنچنان خنده دار نیست یا مثلا کاری میکنم که ...

خب پس یا شخصیتش این مدلیه 

یا ازت خوشش میاد 

به نظر خودت دومی میتونه باشه؟

هر چند

هیچوقت سعی نکن از روی رفتاری برداشت کنی

مخصوصا برداشت عاشقانه چون اصلا نمیشه مطمئن بود

همسر رسمی سونگ مینگی متاهل و متعهد잠시 넘어졌지 괜찮아 잡아줄게 너 많이 걱정했니 No no no 아직 처음이잖아 그것쯤은 다 괜찮아 다 그런 거지 원래 그래 다 어른들도 우리 나이 땐 다 실수하고 연습하며 성장했었대 우린 아직 처음인 것들이 많잖아 괜찮아 우리도 겪어보며 크면 되잖아 울지마 잠시 뒤처지면 조금 쉬어가면 돼 너는 잘 하고 있어 너 잠시 힘들 때 내가 같이 뛰어줄게 걱정 접고 일어나 팔을 걷어 올려 포기 따윈 접어 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 yeah 힘내 좀 참으면 돼 내가 곁에 있을게 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 You gotta take your time 할 수 있잖아 너는 잘 할 수 있어 멈출까 말까 그만둘까 말까 왜 나는 안되는 걸까 이딴 잡생각은 집어치워 차라리 그 시간에 뛰어 어디가 끝인지도 모른 채 달리는 느낌 지친 몸과 마음의 연속 그러다 포기 앞에 들킴 끝은 네가 정하는 거야 네가 정한 끝은 뭐야 꿈을 향해 달려가는 너의 모습 그 자체가 충분히 잘 하고 있어 넌 분명 잘 하고 있어 내가 아는 너의 모습 분명 최선을 다하고 있어그거면 됐어 그렇게 계속 너만의 pace를 유지해가불안해하지 말고 너 자신을 자신하고 의지해봐넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어힘들어지고 지쳐도 포기하지 마널 밀쳐 내지 마 넌 조금 서툰 것 뿐야시간이 지나 또 지나 널 돌아봤을 때너에게 말해줘 이렇게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어

خب پس یا شخصیتش این مدلیه یا ازت خوشش میاد به نظر خودت دومی میتونه باشه؟هر چندهیچوقت سعی نکن از روی ...

نمیدونم خودم بیشتر از 6 ماهه که دوستش دارم و چند روز پیش توی تلگرام اعتراف کردم ولی بعد از دو روز سین نزد و منم پاک کردم پیاما رو میدونم ک خوندشون ولی نمی‌خواست به روی خودش بیاره و از اون طرف توی اون دو روز توی اینستا برام پست میفرستاد

خلاصه من خواستم خودم و با گفتن احساسم راحت کنم و برم به سمت فراموشیش ک نشد تا دیروز ک تلفنی صحبت کردم و دیدم مثل قبل ب حرفام میخنده 

هیچ جوره نمیتونم درکش کنم دیگه خسته شدم نه میدونم اون چ حسی داره و اون هم نمیخواد حس من رو قبول کنه ولی همچنان این پیام فرستادن و پست و آهنگ رو داره ادامه میده... 

نمیدونم خودم بیشتر از 6 ماهه که دوستش دارم و چند روز پیش توی تلگرام اعتراف کردم ولی بعد از دو روز سی ...

عجیبه🫤🫤🫤

وای که چقدر این دسته از ادما رو اعصابن ناراحت نشیا😭😂😬💀

چه قدر سم 

واقعا الان خودمم هنگ کردم با چنین ادمی باید چیکارکرد😑😑😑😑😑

خب مرد حسابی یکم تفکر کنننننن

ولی هانی اگه جدا ابی ازش گرم نمیشه قطع ارتباط کن به خودت اسیب میزنیی

بعضیا اصن وقتی مطمئن میشن طرف بهشون حس داره شروع میکنه به سواستفاده اینم که خودشو قشنگ زده به اون راه😑

یعنی میفهمه دوسش داری ولی سین هم نزده نخواسته تاییدش کنه

عجیبه🫤🫤🫤وای که چقدر این دسته از ادما رو اعصابن ناراحت نشیا😭😂😬💀چه قدر سم واقعا الان خودمم هنگ ...

آره واقعا روی اعصابمه اصلا نمیفهممش

خیلی دارم عذاب میکشم و ببین اصلا توقع اوکی شدن ازش ندارم پیامی هم ک بهش دادم فقط اعتراف خالی بود و این مدلی بود که من نمیخوام اوکی بشیم فقط تموم بشه من دارم خفه میشم با احساساتم

فقط میخواستم خودمو خلاص کنم که بفهمه من این وسط حس دارم و خودش دیگه هیچی نفرسته ولی اصلا انگار نه انگار 

فقط میخواستم رها بشم ولی هیچ ک هیچ 👩‍🦯

بعد آخه بچه هم نیست 31 سالشه خب من واقعا نمیتونم درکش کنم