2777
2789

که بدون ارایش زشتم ولی با عرایش خیلی اعتماد به نفس میگیرم

ارایش اگه بکنم فقط یه خط چشم میکشم و رژ لب خیلی تغیر میکنم ولی نمیدونم‌با عذاب وجدان بعدش چکار کنم

باعث شده اصلا به‌خودم نرسم توی خونه

چکار کنم 

شما روزا چطورین تو خونه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

عذاب وجدان چرا؟

خودخوری میکنم که چون زشتم ارایش میکنم یا صورتمو بشورم باز زشت میشم 

یا با فتوشاپ خوشگلم…،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عذاب وجدان چرا اخه؟

منم تو خونه همیشه یه خط چشم نازک و ریمل دارم قشنگ صورتم روح میگیره و سرحالم می‌کنه 

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

چون کمال گرایی

همه همینن خوب

میخواستی با آرایش زشت تر بشی؟؟؟!!

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

وا آرایش واسه همینه دیگه زیبایی های صورتتو پررنگ نشون میده  خیلیم خوبه کسی که واقعا زشته با آرایشم زشته

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
عذاب وجدان چرا اخه؟منم تو خونه همیشه یه خط چشم نازک و ریمل دارم قشنگ صورتم روح میگیره و سرحالم می‌کن ...

هرروز اگه ارایش کنم یه روز یکی بدون ارایش ببینیدم نمیگه گقدر زشته بوده….

نه هر کاری که خوشت میاد انجام بدههرکاری بهت حس بهتری رو میده انجام میده

ارایش ولقعا حس خوبی میده بهم

ولی نمیدونم جرا عذاب وجدان میگیرم

از این هم عذاب وجدان میگیرم که اگه عروسی برم خودم خودمو ‌ارایش کنم تغیر نکنم

آرایش در واقع زیبایی های چهره رو برجسته و پرجلوه میکنه و وقتی آرایش میکنید باید طرز فکرتون این باشه که دارید زیبایی های چهره تون رو پررنگ تر میکنید نه اینکه زشت بودید و حالا با آرایش زیبا شدید... افرادی که چهره های دلنشین با سطح زیبایی نازل دارند حتی وقتی آرایش میکنند میکاپ رو صورتشون اصطلاحاً نمیشینه و جلوه نداره

شما ظاهراً باید اعتماد به نفستون رو تقویت کنید

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
آرایش در واقع زیبایی های چهره رو برجسته و پرجلوه میکنه و وقتی آرایش میکنید باید طرز فکرتون این باشه ...

یکی دیگه از مشکلاتم اینه مه بعد ارایش میگم چوناعتماد به نفس ندارم واسه همین ارایش کردم