2777
2789
عنوان

شوهرتون اینو بگه ناراحت نمی شین یا من حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 54 پست
خب شوهرت باهات شوخی میکنه.منم شوهرم میگه خاستکارا اومدن و رفتن بین همه منو گلچین کردی. یا بهترین مرد ...

نمی دونم به خدا تا حالا که به روش نیاوردم از این به بعد هم روش نمیارم 

انشالله خودش سر عقل بیاد دیگه از این حرفا نزنه 

الان دل من میشکنه اشکال نداره؟ اینکه به اندازه کافی هنوز بعد پنج سال به اندازه کافی از دست بابام دلخ ...

اون اگه بدونه دلت میشکنه واقعا نمیگه. هیچ مردی اگه زنشو دوست داشتع باشه دلش نمیخواد دلشو بشکنه.

فک میکنه این جمله بامزه ست.میگه. تو چون خودت از دردن خودت مشکل داری حرفشو متلک قلمداد میکنی.

حالا اگه با عشق زنش میشدی از همین حزفش بخدا کیف میکردی‌

اونم که از درون تو خبر نداره که چی بهت گذشته‌ نمیشه ام بگی اصلا ازت خوشم نمیومد که. پس قصد بدی نداره میخواد شوخی کنه انقدر سختش نکن

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم به خدا تا حالا که به روش نیاوردم از این به بعد هم روش نمیارم انشالله خودش سر عقل بیاد دیگه ...

بی عقلی نمیکنه که سر عقل بیاد.

دوستت داره باهات شوخی میکنه.توام بخند فقط

پدر مادرا بعضی وقتا یه کارایی میکنن با بچشون که دشمن آدم نمیکنه

😔💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
باشه ممنون از همدردیت ❤🌹 الان آروم تر شدم

اره عزیزم آروم باش مردا کلا این مدل شوخی رو دارن همشون. به دل نگیر هیچ وقت. خداروشکر که آروم شدی😘