2777
2789
عنوان

شوهرتون اینو بگه ناراحت نمی شین یا من حساسم

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی قبول نداره نمی دونی چه حرفایی که بهم نزد اونشب الان اگه ازش گله کنک میگه حالا مگه شوهرت بده

ای بابا 😣😣دیگه کاریه که شده ایشالا که خوشبخت بشی عزیزم 

همسرت هم گفت اصلا اصلا حساسیت نشون نده تا کم کم یادش بره 

اولا که اگه رابطه خوبی دارین اون‌جمله آخر رو نگو.

دوما ببین گاهی واقعیت ها و گفتن حقیقت مارو آزار میده. ایشون واقعیت رو میگن. من بودم ناراحت میشدم اما چون حرفش حقیقته در مقابلش پرخاشگری نمیکردم.اما عمق قلبم اره ناراحت میشدم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
همیناذو بگو رک بگو من جوابم منفی بوده ولی بابام تفکر سنتی داشته و منو ب کافش گرفته حالام کاریه که شد ...

چرا اینو بگه که بدتر اون آقا دلسرد بشه؟ 

اون واقعیت رو در قالب طنز میگه.

استاترم که میدونم حرفش درسته. اما میگه زندگی خوبی داریم.

بنظرم فقط میتونه از دست پدرش ناراحت بشه نه همسزش.

شایدم همسرش فقط میخواد باهاش شوخی کنه و خیلی ام از داشتن زنش خوشحال و راضیه

اولا که اگه رابطه خوبی دارین اون‌جمله آخر رو نگو.دوما ببین گاهی واقعیت ها و گفتن حقیقت مارو آزار مید ...

آره حقیقته ولی گاهی اوقات چون یه حرف راسته نباید به زبون بیاری 

پدرم منو عروس کرد چون رشته ای که خودش دلش میخواست من نیاوردم و وقتی گفتم جوابم منفیه بهم گفت اگه یه گوهی میشدی عروست نمیکردم حالا هم حق اعتراض نداری 

چرا اینو بگه که بدتر اون آقا دلسرد بشه؟ اون واقعیت رو در قالب طنز میگه.استاترم که میدونم حرفش درسته. ...

شوهرم همیشه میگه یه زن مثل تو هیچ جا پیدا نمی کردم 

و از اینکه با من ازدواج کردهذحیلی راضیه 

ولی همین شوخی هایی که گاهی اوقات میگه منو دلسرد میکنه 

ایندفه بگه میخوام دیگه جدی باهاش برخورد کنم

نکن.‌زندگیتو خراب نکن. 

اون شوخی میکنه ولی تو داری نقشه میکشی برای دل شکستنش. 

توام بخند بگو بابام آخه خیلی دوستت داشت نمیخواست از دستت بده

پدر مادرا بعضی وقتا یه کارایی میکنن با بچشون که دشمن آدم نمیکنه

پدر من خودخواه بود چون رشته که خودم دوست داشتم انتخاب کردم و نه رشته ای که اون دوست داشت برای همین نه گذاشت رشته امو برم و نه گذاشت جوونی کنم عروسم کرد 

نکن.‌زندگیتو خراب نکن. اون شوخی میکنه ولی تو داری نقشه میکشی برای دل شکستنش. توام بخند بگو بابام آخه ...

الان دل من میشکنه اشکال نداره؟ 

اینکه به اندازه کافی هنوز بعد پنج سال به اندازه کافی از دست بابام دلخور هستم و حسرت آرزوهای بر باد رفت هامو دارم دیگه اونکه نباید بیاد نمک رو زخمم بپاشه

آره حقیقته ولی گاهی اوقات چون یه حرف راسته نباید به زبون بیاری پدرم منو عروس کرد چون رشته ای که خودش ...

خب شوهرت باهات شوخی میکنه.

منم شوهرم میگه خاستکارا اومدن و رفتن بین همه منو گلچین کردی. یا بهترین مرد دنیا گیرت اومده. بخدا همه مردا از این حرفا میزنن شوهر دختر خاله م بهش میگه انقدر هول بودین من دامادتون بشم جهاز و نصف نیمه خریدین. همه میگن عزیزم. مهم اینه که زندگی خوبی داری.

توام بخند بگو خداروشکر بابام عجله کرد که تو قسمت من بشی. 

زندگی رو برا خودت سخت نکن