2777
2789
عنوان

مذهبی داریم اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 77 پست
منم الان ی سوال برام پیش اومد.مگه نمیگن خدا انسان نیست که مرد و زن داشته باشه؟بعد هو رو برای جنس مذک ...

انگار یه جوریا خدا رو مرد تصور میکنن

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از آدمایی که زیاد حرف میزنن و هیچ مفهوم خاصی نداره حرفاشون بدم میاد.

منم الان ی سوال برام پیش اومد.مگه نمیگن خدا انسان نیست که مرد و زن داشته باشه؟بعد هو رو برای جنس مذک ...

دیگه باید برای صدا زدن خدا ی ضمیر بکار ببریم ک مذکر انتخاب شده .فقط فمنییستا دعوا نکنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه چیزی بگم طبق گفته کتاب چون مخلوقیم ذاتمون معلول هست برای علت هم دنبال معلول هستیم وقتی ما یه کاری میکنیم اون کار کردیم دیگه معلول علت میخواد که ما هستیم علت علت نمیخواد که همین دیگه من هم آیت رو خوندم خودم قانع شدم امیدوارم تو هم قانع بشی خواستی متن کامل برات می فرستم نخواستی هم که هیچی

عزیزم حدیث داریم از امام صادق علیه السلام 

که هر کس در مورد چگونگی بوجود آمدن خدا فکر کنه هلاک میشه

به این منظور که به نتیجه ای نمیرسه و ممکنه باعث گمراهی فکری و اعتقادی اون فرد بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عزیزم چون اسم الله در زبان عربی مذکر هست مثل محمد علی حسن و... و اسم مذکر ضمیر مذکر میگیرد مثلا هو محمد  یا هو علی یا هو رضا  نمیگن هی محمد یا هی علی و... 

اصلا اگه خدا بوجود آمده باشد پس در اون صورت نمیشه بگیم خدا خالق همه چیز است چون اون وقت یکی هست که خ ...

بله درستِ خدا ابدی و ازلی هست یعنی به وجود نیومده . بوده و تا ابد خواهد بود.برای همین روایت داریم که درباره وجود خداوند فکر نکنید. چون عقل شما مادیِ و قوانین غیر ماده رو درک نمیکنه

من در اعتقادات میانه هستم مذهبی نمی‌دونم ولی کاملا معتقدم 

سر خدا شوخی ندارم 

البته کاملا حق داری و این سوال تو توی ذهن همه هستش و احساس گناه هم نکن انسان ذاتا کنجکاوه و خدا به ما در این مورد حق میده 

منم زمانی فکر کردم خدا جوابشو با نشونه هاش دادم که به یقین رسیدم که هس اما پرسیدی از کجا و کی و چجوری و توسط چه کسی خلق شد باید بگم میتونی زمان بی زمانی رو تجسم کنی ؟آیا زمان جز با گردش زمین دور خورشید به وجود نمیاد ؟که روز می‌ره وشب میاد ؟از زمان ازل مگه خورشیدی در کار بود ؟مگه چرخشی در کار بود ؟پس زمان هم در کار نبود و اصلا مکانی هم در کار نبود چون همه چیز در عدم و خلأ به سر میبرد جسمیتی وجود نداشت !چون خدا جسمیت نداره و به هیچ چیز محدود نیست حالا یک چنین وجودی چه احتیاجی به خالق داره ؟چون اصلا خلق شدنی نیست چون جسمیت ؟نداره ولی هس ولی یک چنین وجود و قدرتی که جسمیت نداره هستش یک چنین انرژی هستش حالا او ما و جهان هستی رو خلق کرد و گفت انا لله و انا الیه راجعون 

این ینی ما هم بعد از متلاشی شدن جسممون به او برمیگردیم ینی ما همه اویم و او همه ی ما و در عین حال او یکی ست و یگانه و همتایی ندارد این خداست ببین الان مسئله حل شد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
دیگه باید برای صدا زدن خدا ی ضمیر بکار ببریم ک مذکر انتخاب شده .فقط فمنییستا دعوا نکنن

اخه این چیزی نیس ک ما اناخاب کرده باشیم. خدا هم تو سوره توحید گفته قل هو الله احد

عجیبه🤨

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

ببین اسم الله مذکر هست و اسم مذکر باید باضمیر مذکر آورده بشه بنابراین باید بگیم هو الله  نه هی الله چون  هی  برای مونث آورده میشه نه مذکر

عزیزم چون اسم الله در زبان عربی مذکر هست مثل محمد علی حسن و... و اسم مذکر ضمیر مذکر میگیرد مثلا هو م ...

در کل خب اسم هم مذکر باشه دلیل بر مرد بودن خدا نیست؟😑 نمیدونم گیج شدم خدا خودش نجاتمون بده از این سوالا

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱