2777
2789
عنوان

من میخوام بحث خانم شاغل و خانه دار رو برای همیشه تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 77 پست
عزیزم من اولین دسته از قربانیان طرح تسهیل بودم خیلی حرف شنیدم دیگه پوستم کلفت شده به نظر من حتی اگ ...

طرح تسهیل باشه  ویکی با اون وکالت قبول شه بازباید فن بیان واستعداد داشته باشه طرف 

خونه خاله نیس وکیل شدن

حالا من موندم شاغل شدنمون باطرح تسهیل باشه چه ضرری ب بقیه میرسونه تو این دوره زمونه با پارتی باتسهیل ...

ضرر اینکه شغل اشباع میشه باید بین منی ک دانشگاه سراسری درس خوندم و با کلی زجر وکالت قبول شدم فرقی باشه با کسیکه کلمات حقوقی و اشتباه تلفظ می‌کنه و رفته باسن اش و پروتز کرده بیاد دادگاه جولان بده... الان فرقی که نیست بلکه اونا موفق ترن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلگرام به چی پیام بدم

ای دی  @Ehsan990070

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
ضرر اینکه شغل اشباع میشه باید بین منی ک دانشگاه سراسری درس خوندم و با کلی زجر وکالت قبول شدم فرقی با ...

باسنش هرجورهست ب وکیل بودنش ربط نداره عزیز

بهتره برید جلو سهمیه ها وایستید اونا ناحق ترن 

تا یکی تو شرایط من و شما نباشه متوجه نمیشه سختی کشیدن یعنی چی . من از لحاظ روحی داغون بودم همزمان دا ...

خانواده من تو شرایط مالی سختی بودن برای کنکور مجبور بودم فقط دانشگاه دولتی قبول تهران و روزانه اونم تو انفجار جمعیت متولدین دههه 60 

خونمون فقط 45 متر یه خوابه 

اون یه دونه اتاقم دست بابام که توش ماهواره نگاه کنه 

یه برادر نوجون 12 ساله داشتم که دائم سر و صدا میکرد تلویزیون آهنگ و ضبطش روشن بود 

مامانم اجازه نمی داد برم کتابخونه درس بخونم (به من پاستوریزه خیلی بی اعتماد بود)

بنابراین من می رفتیم انباری خونمون تو پارکینگ در کنار سوسک ها و مارمولک ها عزیز که بالا سرم رژه میرند و من میترسیدم تو سرما و گرما درس میخوندم 

از بچه فامیل مون شنیدم فلانی میره تو سگدانی خونه درس میخونه (دلم که چه عرض کنم استخوانم شکست)

یه سال پشت کنکور موندم فامیل به کنار بابای خودم میگفت یه سال بستنت تو سگ دونی هیچی ب هیچی 

مامانم میگفت بخور بخواب کارت الله نگه دارت

و......یه عالمه دیگه حرف و حدیث و سختی  

واما من جلو این همه فشار و عذاب طاقت آوردم تلاش کردم دانشگاه روزانه تهران قبول شدم 

الان کارمند رسمی دولتم من به خودم به خاطر طاقت این همه فشار افتخار میکنم 

میزنم روشونه خودم میگم دمت گرم دختر چه کردی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
خوب همون خانمی که شاغله و اینجوری داره پز میده،و کار خونه رو حمالی و بی‌تربیتی می‌ دونه ،اینا آدمای ...

فعلا بیشتر توهینا از سمت خونه داراس

که به شاغلا میگن شما حمالی میکنین

یا از روی نداری و بدبختی میرین سرکار

انگار خودشون صب تا شب لب ساحل آفتاب میگیرن

و کل حقوق شوهرشون دستشونه و به دلخواه خرج میکنن

من که فعلا مجردم ولی وضع مالی بابام خوبه

اگه سرکارم نرم تامینم و مشکلی ندارم ولی دو جا میرم سرکار

چون استقلال مالی و جایگاه اجتماعی خیلی برام مهمتره

علاوه بر اون، پول توجیبی و خرج خودمو از سمت خانواده

دارم و در ماه چند برابر پول دستم میاد که خیلی بهتره

نمیدونم چرا بعضیا فک میکنن به خونه موندن اونا

حسودیمون میشه😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من شاغلم 

تفاوت هست بین شاغل و شاغل ، خانه دار با خانه دار

مادرم خانه دار بود ، خیاطی میکرد بافتنی می کرد به طوری که حتی کاپشن ما رو میدوخت و حتی کوله پشتی مدرسه ، کسی باورش نمی شد مادرم دوخته میگفتند خارجیه ، یه مقاطعی که شرایط کاری پدرم بد بود برای دیگران هم خیاطی می کرد و مزد می گرفت خلاصه هر چی فکرش رو بکنید ترشی مربا.... به معنای واقعی خانه دار بود ولی  همیشه میگفت شما باید برید سرکار 

دلیل داشت برای حرفاش 

ما همگی شاغل شدیم ، الان راضیم از شرایطم و البته برای مادرم هم احترام زیادی قائل هستم 

هر کسی شرایطی داره

این قضیه شاغل و خانه دار شده حلیم بانمک و شکر

نمی دونم چقدر مردم به کار هم کار دارند

خب هرکاری دوست دارید بکنید 

باسنش هرجورهست ب وکیل بودنش ربط نداره عزیزبهتره برید جلو سهمیه ها وایستید اونا ناحق ترن

من بیچاره بابام هیچ وقت نزاشت از سهمیه اش استفاده کنم

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
بازار کار با سواد ت کاری نداره فقط رابطه و کانال و ..‌ کسی بر سوادت نمیاد دفترت

کسی برای سواد نمیاد دفتر اما روزی ک سند اشتباهی زدی‌و زندگیت رو فروختی خسارت سند بدی اونجا میفهمی ک سواد به چه کارت میومده . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
من شاغلم تفاوت هست بین شاغل و شاغل ، خانه دار با خانه دارمادرم خانه دار بود ، خیاطی میکرد بافتنی می ...

یه چیزی یادم رفت بگم

قطعا زندگی با حقوق 2 نفر بهتر اداره میشه ولی باور کنید ما شاغل ها کل خرج زندگی و شوهرمون رو نمیدیم

فعلا بیشتر توهینا از سمت خونه داراسکه به شاغلا میگن شما حمالی میکنینیا از روی نداری و بدبختی میرین س ...

اصلاً بحث حسودی نیست،شما هنوز مجردی بزار ازدواج کنی مثل من دو تا بچه داشته باشی بعد از ظهر وقتی خسته و کوفتی میای خونه مسئول ناهار سه نفر دیگه هم باشی همچنین شام و صبحانه،پولتو تو خونه همسرت خرج کنی آخر سرم بهت بگن تو برای ما چه کار کردی مثل مامانای دیگه نیستی،خانم بعد از ازدواج می‌فهمی زن کارمند دو برابر زن خانه‌دار مسئله شغلی داره