2777
2789
عنوان

امروز برای چندمین بار فهمیدم که

218 بازدید | 21 پست

اگر به خدا توکل کنی ... جوابتو میگیری 

فهمیدم که مواقع ناامیدی مون ،خدارو به خودمون یادآوری کنیم ....

انسان خوبی باشیم ...دل نشکونیم 

چند روزی بود که خیلی ناراحت یه مسئله ای بودم ،میشه گفت از عالم غیب حل شد و خوشحالم کرد ....

امیدوارم همه سلامت و شاد باشین ...😊🙏

حال خوبت نصیب همه حاجت مندا🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شوهرم برده بودم بهم رانندگی یاد بده ماشین زدم پشت ی ماشین دیگه ماشین خودمون داغوووون شد،،،خیییلی ...

ای جان ،درک میکنم ،جای خلوت باید میرفتین ،من گواهینامه دارم ولی رانندگی بلد نیستم ،ایشالا صدبرابر پولش دستتون بیاد 

منم شوهرم برده بودم بهم رانندگی یاد بده ماشین زدم پشت ی ماشین دیگه ماشین خودمون داغوووون شد،،،خیییلی ...

برا آموزش جای خلوت باید بری☹️

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عین من شدی که 

منم سپر جلو ماشینو داغون کردم اوایل 

سخت نگیر ...الان یع پا راننده م💪

عین من شدی که منم سپر جلو ماشینو داغون کردم اوایل سخت نگیر ...الان یع پا راننده م💪

کاپوت ماشین باید عوض بشه،،چراغا خورد شدن،،صافکاری هم نیازه

ماشین طرف هم سپرش شکست

کاش زمان ب عقب بر میگشت