2777
2789
عنوان

از یکی خوشم میاد که

307 بازدید | 30 پست

دوستان من از یه پسری خوشم اومده اون ۳۳ سالشه من ۲۵

یعنی چندسال پیشم خوشم میومد

اما فراموش کردم

حالا دیدمش و خوشم میاد

از طرفی دوست داییمه و نمیشه برم حرف بزنم چون برای داییم بد میشه

برم فالو کنم بازم بد میشه

چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شما خانم ها دوست داشتنتون در زمان تغییر میکنه ؟ همیشه بزام سواله . مثلا از یه پسری متنفر میشین ولی چند مدت بعد خوشتون میاد ازش ؟ 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

نه بابا .من متاهلم. ولی خب اگه اینقدر دلش پیشش گیره بهترین کار اینه که مطرحش کنه

مشکل اینه یکی دیگه از دوستای داییم خواستگارم بود و بعد چندسال به خاطر اینکه فهمیدم یاد عشق قبلیش افتاده بهم زدم 

از طرفی اینا همه با هم دوستن

خیلی بیچاره ام

مشکل اینه یکی دیگه از دوستای داییم خواستگارم بود و بعد چندسال به خاطر اینکه فهمیدم یاد عشق قبلیش افت ...

چه ربطی به اون داره. 

ا‌ل مطمئن شو هوس نیست . بعد برو به داییت بگو طوری نیست. رفیق میشی با داییت

چرا شما خانم ها دوست داشتنتون در زمان تغییر میکنه ؟ همیشه بزام سواله . مثلا از یه پسری متنفر میشین و ...

نمیدونم نشده از کسی متنفر باشم یا بدم بیاد بعدا خوشم بیاد 

ولی برعکسش بوده که برا همه پیش اومده احتمال زیاد، خود طرف باعث شده

مثلا ادعا کرده هیییییچی رو ازم پنهون نکرده و همه چیزو گفته ، ولی بعدا فهمیده م آقا یه مدت زندان بوده و نگفته، دلیلشم گفت چون شهر کوچیکیم فکر میکردم میدونی ، در صورتی که من از اول بارها بهش گفتم من هیچی درمورد تو نمیدونم،

یا اینکه من رو سیگار و مشروب و قهوه خونه پلاس بودن و فحش ناموسی به شدت حساسم متنفرم اصلا و بهشم گفتم ولی هیچ کدوم رو رعایت نکرد و برا همش بهونه و دلیل تراشی کرد.

یا نشد یه بار من یه درد دلی کنم یا از دغدغه هام باهاش حرف بزنم و بعدش جوری واکنش نده که پشیمون بشم از گفتن.

معلومه که سرد و بیزار میشم 🚶

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!