2777
2789
عنوان

شوهرم از کاری خوشش نیاد و من گوش ندم دیگه حرفشو تکرار نمیکنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 76 پست
از کجاااا اومدی شما؟؟؟اگ دنبال زندگی خصوصی جرا ازدواج میکنی؟؟؟گوگل سرچ کن زندگی مشترک شاید ک ن قطعا ...

زندگی مشترک نه برده گی ،اتفاقا من همین جام تو زندگی هم خیلی موفقم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجاااا اومدی شما؟؟؟اگ دنبال زندگی خصوصی جرا ازدواج میکنی؟؟؟گوگل سرچ کن زندگی مشترک شاید ک ن قطعا ...

همسرتون بهتون بگه من دوست دارم شما رسمی بپوشی ولی شما عاشق تیپ های اسپورت هستی

آیا قبول میکنی؟

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
چرا

وا 

خب داری علنا پنهون کاری میکنی،درصورتیکه ریگی به کفش نداری،بمرور باعث میشه دید همسرت بهت بد بشه و بدبین و شکاک بشه و در نهایت دودش تو چشم خودت بره

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

دیگه اگه خواستی که تنهایی تصمیم بگیری تنهایی هر کاری که دوست داری انجام بدی

چرا ازدواج می‌کنید،بخوای نخواهی زن باید به حرف مردش گوش کنه من نمیگم خدا میگه قاضی میگه،حالا دیگه خوددانی هرجوری که رو هرچی زندگی کن

من بیشتر تو اینستاا اکسپلور فعالم. اونم برای همون گف بازدیدت مشخص باشه خب چ لزومی داره

فعال باش چرا بازدیدتو باید ورداری؟؟؟؟

شما زنو شوهرید همه چیزتون بهم مربوطه مگ جنگه ک ب حرفش گوش نکنی تو بردی بچه سالی ن؟؟؟

تو زندگی مشترک لجبازی گل ب خودیههه خودت سوخت میدی

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

مردا اول زندگی مشترک همیننبعدش کم کم درست میشن

کی گفته؟؟؟؟؟؟

ب نظرت درس میشن؟؟؟

نخیر اگ بی تفاوت میش ینی از چشش افتادی 

بعدش میایی تاپیک میزنی محبت نمیکنه و .......

همسرتون بهتون بگه من دوست دارم شما رسمی بپوشی ولی شما عاشق تیپ های اسپورت هستیآیا قبول میکنی؟

این موضوع‌ها قبل از ازدواج شما باید به تفاهمی رسیدید،الان دیگه وقت این حرفا نیست فقط لج و لجبازی

چه ربطی داره عزیزمممم؟

تو داری دقیقا سر لج اون برخورد میکنی

هر چ میگه انگار هیچ 

خب افراد اغده ای اینجورن

میتونی طوری برخورد کنی ک هم ب حرف اون احترام بزاری هم حرف خودتو زمین نذاشته باشی

خوبه اونم تا دیر وقت نیاد پول نده یا بازدیدش رو برداره.....

زندگی باید احترام متقابل باشه

این موضوع‌ها قبل از ازدواج شما باید به تفاهمی رسیدید،الان دیگه وقت این حرفا نیست فقط لج و لجبازی

خب همین دیگه

حتما شوهر استارتر از قبل استایل و مدل لباس پوشیدنش دیده

دیگه این بازی ها چیه؟

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
همسرتون بهتون بگه من دوست دارم شما رسمی بپوشی ولی شما عاشق تیپ های اسپورت هستیآیا قبول میکنی؟

چرااااا قبول نکنم؟؟؟؟؟؟

برا من مهم کیه؟؟کسی ک انتخاب کردم سالیان سال باااش زندگی کنم کسی ک ب عنوان مادر بچگ میخاد باشه از این شخص مهم تره دگ کسی هس مگ؟؟؟

مگ امکان داره این ادم بد منو بخاد؟؟؟معلومه ک گوش میدم

خب همین دیگهحتما شوهر استارتر از قبل استایل و مدل لباس پوشیدنش دیدهدیگه این بازی ها چیه؟

والا من که مهمترین چیز تو زندگیم رامش بچه‌هام و همسرمه و خودمه،حالا حاضر نیستم این آرامشو برای مانتو کوتاه یا بلند هدر بدم

اینا این حرفا این صحبتا قبل از ازدواج باید انجام بشه