2777
2789
عنوان

شوهرم از کاری خوشش نیاد و من گوش ندم دیگه حرفشو تکرار نمیکنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 78 پست
گوگل کن شما

قرار توست هر چی تو گل باشه درست باشه الان بزنی سرماخوردگی ته ش دوتا سرطان و درد ناعااج به آدم می‌چسبونه،این آقا اگه نرمال بود کاری به آخرین بازدید خانمش نداشت خانمش هم نرمال میشد ،صد درصد میخواد ببینه تا کی آنلاین، چرا تا فلان ساعت تو اینستا بوده بیاد یه گیر جدید بده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مانتوی بلند دیگه خز شده مگر ی مدلی خاص 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چرااااا قبول نکنم؟؟؟؟؟؟برا من مهم کیه؟؟کسی ک انتخاب کردم سالیان سال باااش زندگی کنم کسی ک ب عنوان ما ...

🤣🤣🤣🤣🤣چه حرف‌ها

آدم از علایق شخصی خودش نباید دست بکشه

اون شمارو با استایل خودت دیده و انتخاب کرده

بعد بیاد بگه میخوام عوض بشی؟این منطقیه؟

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
والا من که مهمترین چیز تو زندگیم رامش بچه‌هام و همسرمه و خودمه،حالا حاضر نیستم این آرامشو برای مانتو ...

برای این چیزهای کوچیک راحت کوتاه بیاید قطعا مجبور میشین در آینده برای چیزهای بزرگ‌تر کوتاه بیاین

اینکه یکی بهتون زور بگه و شما بگید چشم این معنیش آرامش نیست بلکه زیر سوال بردن غرور و شخصیت خودتونه

مگه زن نادان و نا آگاه هست که یکی دیگه برای کوتاهی با بلندی مانتو نظر بده

کار شوهرت درسته. این که گیر نمیده عالیه. تو هم بعضی جاها حرفشو گوش کن جای دوری نمیره. مثلا همین بازدید اینستا

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
🤣🤣🤣🤣🤣چه حرف‌هاآدم از علایق شخصی خودش نباید دست بکشهاون شمارو با استایل خودت دیده و انتخاب کردهب ...

واقعا برام عجیبه چه جوری برا  شخصیت خودشون ارزش قائل نیستن ،مگه طرف برده گرفته برا خصوص ترین چیزای ادم بیاد نظر بده ،حالا به همین مرد بگن جین نپوش شلوار پارچه ای بپوش صداش در میاد ،بعصی ها هر چی سرشون میاد به خاطر خودشونه به مرور انقدر کوتاه میان طرف حسابی روشون سوار میشه بعد که ده پونزده سال بگذره خسته بشن اونوقت می‌فهمن این اسمش زندگی نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
برای این چیزهای کوچیک راحت کوتاه بیاید قطعا مجبور میشین در آینده برای چیزهای بزرگ‌تر کوتاه بیایناینک ...

منم از هر چی کوتاه اومدم، سر لباس کوتاه نیومدم. این یکی خط قرمز منه. البته برا اونم بود. اما خودخواهیه برای لباس یه نفر اون یکی تصمیم بگیره

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا برام عجیبه چه جوری برا شخصیت خودشون ارزش قائل نیستن ،مگه طرف برده گرفته برا خصوص ترین چیزای ا ...

جالبه که اسمشو میزارن آرامش در زندگی😐

قرار توست هر چی تو گل باشه درست باشه الان بزنی سرماخوردگی ته ش دوتا سرطان و درد ناعااج به آدم می‌چسب ...

گوگل بزنی نشان ددد پهلو میگ سرطان معنی و مفهوم ی جمله ایی ک نمیدونی رو ک اشتباه نمیگه 

واقعا نمیفهمم شخص تورو زن من چرا باید بازدیدشو ورداره ک من نبینم؟؟؟مگ زندگی جای پنهون کاریه ؟؟ب ولله ک شوهر ایشون خیلی هم انسانه من ک اصلا قابل قبول نی برام چ مرد چ زن بازدیدشو ورداره

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

گوگل بزنی نشان ددد پهلو میگ سرطان معنی و مفهوم ی جمله ایی ک نمیدونی رو ک اشتباه نمیگه واقعا نمیفهمم ...

قرار نیست اگه یه زن‌ بازدید شو برداشت مشکل داشته پس ،یه خورده باز تر نگاه کن ،شاید به خاطر محل کارش یا هزار دلیل دیگه باشه ،مگه فقط بر داشته که شوهرش نبینه ،اون شوهر مریضه که همچین چیزی براش مهم میخواد چک کنه  اینو انجام بده فردا به چیز دیگه ش گیر میده کار به جایی میرسه میگه چرا ساعت ده شب بیدار بودی مثلا