2777
2789
عنوان

میتونم از مادرم شکایت کنم

153 بازدید | 15 پست

بچه ها من مادر پدرم خیلی وقته جدا شدن من الان ۲۴ سالمه اونا وقتی ۱۵ سالم بود جدا شدن از اونموقع هم کلا ولمون کرده رفته و همون موقع ازدواج کرد با یکی ۲۰ سال کوچیک تر از خودش که معتاد بود و فقیر..‌

مادرم خیلییی پولداره خیلی 

دیروز یکی بهم زنگ زد از دوستای قدیم گفت اره دارن با شوهرش اپارتمان میسازن تو مرکز استان ولی  به نام شوهرشه(خود شوهر میاد پز میده و پخش میشه چون شهر کوجیکه)داره باج میده به شوهره در واقع.براش ماشین میلیاردی میگیره الان ماشینش ۵ میلیارده

این به من ربطی نداره تا اونجایی که گفت مامانت به همه گفته برای این دخترم نمیبینم چون به شوهرم چشم داشته!!!!!من دختر ۱۵ ساله که حتی وقتی اونو میدیدم حجاب میکردم با اینکه خودم بی حجابم  چون طرف نرمال نیست و الان آدم تحصیل کرده با شرایط خوبیم حتی نامزد دارم چرا باید به شوهر معتاد و بیکار اون که پدرش به خاطر قتل ناموسی(مچ زنشو گرفته بوده یارو رو کشته اعدام شده ) ابروش رفته چشم داشته باشم!؟؟؟

واقعا هرچی هیچی نمیگم شورشو درمیارن برم شکایت کنم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مادرتون چکارس؟ن شکایت نکن بنظرم بالاخره مادرته ولش کن

پزشک 

آخه اولین بارش نیست پشت من تهمت میزنه یه بارم گفته بود دخترم خراب شده همش تو بغل پسراس من دادمش باباش!بچه ۱۵ ساله

بابا بیخیال شو تو روخدا

الان میخوای بری چی بگی ؟؟ میگن کو شاهدت؟؟ فکر کردی طرف باتو پا میشه میاد شهادت بده که مامانت اینو گفته ، ساده ایا

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ارثم عزیزم؟همش به نام شوهرشه😅

خب پس ک هیچی 

فکرشم نکن دیگ مال خودش بوده دوس داشته به نام شوهرش کنه کاری نمیتونی کنی 

البته خب کار مادرت عجیب بوده واقعا 

چرا حالا بهش باج میده 

به نظرم  هر چی  بیشتر میتونی از مادرت فاصله بگیر   و اگه مطمئنی این حرفو زده بدون  ادم های بی حیا هیچ ترسی  از ابرو ندارن   اگرم شکایت کنی  هزار تا انگ دیگه بهت میزنه 

در کل   راهتو کج کن ک خبرش  هم ب گوشت نرسه و دوستای مشترکتون هم قطع کن 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
خب پس ک هیچی فکرشم نکن دیگ مال خودش بوده دوس داشته به نام شوهرش کنه کاری نمیتونی کنی البته خب کار ما ...

چون جوونه 😂چی بگم

ببین خیلی منو خراب کرده هر روز پشتم یه چیزی میگن به این خاطر که توجیح کنه چرا منو ول کرده

به نظرم هر چی بیشتر میتونی از مادرت فاصله بگیر و اگه مطمئنی این حرفو زده بدون ادم های بی حیا هی ...

عزیزم همینکارو کردم حتی اسمشم نمیارم بعضی وقتا اتفاقی ب گوشم میرسه

چون جوونه 😂چی بگمببین خیلی منو خراب کرده هر روز پشتم یه چیزی میگن به این خاطر که توجیح کنه چرا منو ...

خب پ ولش کن این مادر برای تو مادر نمیشه 

برو دستتو بذا رو زانو خودت بلند شو زندگیتو با نامزدت بساز