2777
2789
عنوان

اقا هستم یک هفته است بی مادر شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 120 پست
تقصیر تو نیست درد نکشیدی نمی دونی مرگ عزیز چیه خدا کنه هیچوقت نبینی اونا عزاردار بودن ،شما درکی از ع ...

ماهم داشتیم من عمم تو جوانی فوت کرد 

پسر داییم نامزد بود فوت کرد

۷تاعمه دیگ دارم

هرک با شوهرش میرفت سرخاک هررزوم میرفتن روزای اول

خلاصه هیچکدوم تلپ نشدن ت ماشین بابای من که بااون برن یا بزنگن بگن بیا مارو ببر!! باز اگ بابای من کل سال رو بیکارمیشد و مشغول خواهر بردن میشد هیچ فرقی ت شرایط مالیش نمیکرد..ولی شوهر من ی روزم کار نکنه ده روز عقبیم

بحث درک نیست بحث شعوووره و فرهنگ ک بعضیا دارن بعضیا ندارن!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحشون در آرامش💚

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

نمیدونستم زندگی انقد سخت میشه

خدا صبرتون بده و روح مادرتون در آرامش الهی باشه. متاسفانه بعد فوت عزیزان حال و هوای یک رنگ دیگه میشه ولی باید پذیرفت. و این را در نظر بگیرید ایشون از ناراحتی شما اون دنیا عذاب میکشن.

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
اولا تسلیت میگم دوما خواهشا ازدواج کردی زنت اولیت قرار بده و به زنت توجه کن

آخه این چه حرفیه 

اصلا متوجه میشی چی میگه بنده خدا هنوز تو شوکه 

خواهش میکنم اول فکر کنید بعد حرف بزنید

اولا تسلیت میگم دوما خواهشا ازدواج کردی زنت اولیت قرار بده و به زنت توجه کن

چه ربطی داره ؟

واقعا جای این حرفا برای کسی که پنج روزه مادرش فوت شده اینجاست؟

زندکی شخصیتون رو برا خودتون نگه دارید.

آخه این چه حرفیه اصلا متوجه میشی چی میگه بنده خدا هنوز تو شوکه خواهش میکنم اول فکر کنید بعد حرف بزنی ...

اتفاقا از الان باید بهش بگن درجریان قرار بگیره بعدا واسش سخت میشه و حق انتخابش سختت میشه

منم مادرم ۱۷ این برج پنج ماهه ازدست دادم اخ که هیچوقت عادی نمیشع هیچوقت هیچوقت هیچوقت 

به یاد اولین بوسه که مادرم برپیشانی ام زد و من نفهمیدم و یادسوزنده ترین بوسه که من به وداع بر پیشانی اش زدم واون نفهمید.. روحت شاد مادر عزیزم  ابجی های گلم هرکی امضای منو خوند یه فاتحه برای مادرم بخونه اجرتون باخدا🌹🥺

اتفاقا از الان باید بهش بگن درجریان قرار بگیره بعدا واسش سخت میشه و حق انتخابش سختت میشه

اگر هم حرفت حق باشه الان موقعش نیست 

یعنی یکی مادرش مرده داره عزاداری میکنه بری بهش اینجوری بگی🤔🤔🤔

هر سخن جائی و هر نکته مکانی دارد