2777
2789
عنوان

اقا هستم یک هفته است بی مادر شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3408 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا لطف کنین از روابط خودتونو با خواهرشوهراتون جلوی یه بنده خدایی که حوصله خودشم نداره الان چیزی نگین لطفا هرکسی تجربه متفاوت داره همه مثل هم نیستن که

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

عزیزم خدا به دلت آرامش ببخشه 🥺ان شاالله که رابطه تون روز به روز بهتر و عالی بشه و خوشبخت باشین

😢😢😢

انشالله 

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اره مجردیم و تنها. پدرم که سنش زیاده

خدا به دلتون آرامش بده، دوست من تو بچگی پدرشو از دست داد و تو 24 سالگی مادرش رو و خودش بزرگترین بچه بود و دوتا خواهر برادر داره سه تایی بدون والدین روزا رو سپری کردن،خیلی خیلی سخته ولی کم کم قوی تر میشین و این روزای سخت میگذره 

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

مادر ستون خونه س بنظرم ک آدمیزاد ازمادر یتیم میشه.  تاازپدر

خدارحمت کنه مادرتون  رو،  ب شماهم صبر بده. خیلی سخته هم برای شما هم خواهرتون  ان شاالله هردو ی ازدواج خوب داشته باشین.  وخوشبخت بشین وقدر هممم بدونید

خدابهتون صبرحضرت زینب بده ولی یه چیزی رو مطمعنم ادم بعدمرگ عزیزش خیلی قوی میشه یعنی باهرنارحتی خودشو ...

آره 

یه دفعه بزرگ میشیم 

و می فهمیم خیلی آدما ارزش ندارن خودمونو ناراحتشون کنیم 

خیلی دلت سیاههیعنی بیچاره ها ازدستت چی کشیدن حتی تو عزاداری

بعدش‌شما خودت این شرایطو قبول میکنی؟؟؟ که داداشای دیگ و شوهرای خاهرا همه سر کارشون و درحال پول دراوردن برا زن بچه خاشون باشن که خانما ت مراسمای چهلم و دیکر مراسما برن ۵ملیون خرج کنن لباس جدید و کفش پزنسسی بخرن واسه اونجور مراسمی،،حتی موهاشون کراتین کردن و خداشاهده تزریق فیلر گونه انجام دادن دوتاشون خداشاهده!!..(حالا کاری ندارم) 

بعد شوهر طفلی من صبا ک کلا جاییه بدون حقوق ..(نمیتونم بگم)۶صب تا ۲بعدظهر کلا شوهرم نیست

۲‌میومد نهار میخورد بعد میرفتیم دنبال اونا فرض کن ت خونه هم لفتش میدادن!ساعت۳میشد خانم خانما هنوز درحال ارایش بوددد!! اونم ت روز نعمولی هاااا ن اینکت پنجشنبه باشه!!! هرروز اینکارشون بود!!! خلاصه اینجام تا بهشت زهرا ی عالمه فاصله هست و ترااافیک شدید ت اون ساعت

خلاصه ما تا ساعت۶ روزای عادی هرروز بهشت زهرا بودیم!!! شوهرم ساعت۷شب. بدبخت خستهههه کووووفته میرفت اسنپ!! چون دیگ مغازخ کار نمیومد اون ساعت!! میرفت اسنپ نهایت۲۰۰ تمن میشد اونم خوراکی میحرید میاورد … کرایه مغازه تا۳ماه همش از طلاهای مجردی  من بدبخت رفت!!!‌شوهرم نمیگفتاااا خودم میدادم چون پول نداشت طفلی میشنست غصه خورددن و خلاصه…..

اشتباه کردم اون سه ماه کوتاه اومدم هیچی نگفتم همش میگفتم اولشه درست میشه بزار بگذره یهو دیدم سه ماه شده(ضمنا خودم سه بار باهاشون روزای عادی رفتما هرروز نرفتم)) خلاصه  ما م‌ندیم ت بدهکاری و اونا هرروز دارن طلا میخرن چون شوهر بدبخت منو اسیر خودشون کردن و رفتیم زیر قرض !!!!!!

الان باز میگی دل من سیاه؟؟؟؟؟واقعا خیلی حرص هوردم سر حرفت!! وقتی ت زتدگی کشی نیستی الکی نظر نده

بعدش‌شما خودت این شرایطو قبول میکنی؟؟؟ که داداشای دیگ و شوهرای خاهرا همه سر کارشون و درحال پول دراور ...

تقصیر تو نیست 

درد نکشیدی نمی دونی مرگ عزیز چیه 

خدا کنه هیچوقت نبینی 

اونا عزاردار بودن ،شما درکی از عزاداری ندارید