بعدششما خودت این شرایطو قبول میکنی؟؟؟ که داداشای دیگ و شوهرای خاهرا همه سر کارشون و درحال پول دراوردن برا زن بچه خاشون باشن که خانما ت مراسمای چهلم و دیکر مراسما برن ۵ملیون خرج کنن لباس جدید و کفش پزنسسی بخرن واسه اونجور مراسمی،،حتی موهاشون کراتین کردن و خداشاهده تزریق فیلر گونه انجام دادن دوتاشون خداشاهده!!..(حالا کاری ندارم)
بعد شوهر طفلی من صبا ک کلا جاییه بدون حقوق ..(نمیتونم بگم)۶صب تا ۲بعدظهر کلا شوهرم نیست
۲میومد نهار میخورد بعد میرفتیم دنبال اونا فرض کن ت خونه هم لفتش میدادن!ساعت۳میشد خانم خانما هنوز درحال ارایش بوددد!! اونم ت روز نعمولی هاااا ن اینکت پنجشنبه باشه!!! هرروز اینکارشون بود!!! خلاصه اینجام تا بهشت زهرا ی عالمه فاصله هست و ترااافیک شدید ت اون ساعت
خلاصه ما تا ساعت۶ روزای عادی هرروز بهشت زهرا بودیم!!! شوهرم ساعت۷شب. بدبخت خستهههه کووووفته میرفت اسنپ!! چون دیگ مغازخ کار نمیومد اون ساعت!! میرفت اسنپ نهایت۲۰۰ تمن میشد اونم خوراکی میحرید میاورد … کرایه مغازه تا۳ماه همش از طلاهای مجردی من بدبخت رفت!!!شوهرم نمیگفتاااا خودم میدادم چون پول نداشت طفلی میشنست غصه خورددن و خلاصه…..
اشتباه کردم اون سه ماه کوتاه اومدم هیچی نگفتم همش میگفتم اولشه درست میشه بزار بگذره یهو دیدم سه ماه شده(ضمنا خودم سه بار باهاشون روزای عادی رفتما هرروز نرفتم)) خلاصه ما مندیم ت بدهکاری و اونا هرروز دارن طلا میخرن چون شوهر بدبخت منو اسیر خودشون کردن و رفتیم زیر قرض !!!!!!
الان باز میگی دل من سیاه؟؟؟؟؟واقعا خیلی حرص هوردم سر حرفت!! وقتی ت زتدگی کشی نیستی الکی نظر نده