2777
2789
عنوان

اقا هستم یک هفته است بی مادر شدم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 120 پست

روحش قرین رحمت 🖤 

ویس های مربوط به سوگ و از دست دادن عزیز گوش کنین تا بهتون کمک کنه .یا کتاب بخون راجع بهش 

اگر توان شو داری برید تراپیست 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🥺🥺🥺🥺 میدونی ازچی میسوزم از اینکه شوهرم هنوز یادگرفته باید همونقدر ک ب خونوادش اهمیت میده ب من ...

عزیزم خدا به دلت آرامش ببخشه 🥺

ان شاالله که رابطه تون روز به روز بهتر و عالی بشه و خوشبخت باشین 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
نه اصلا ولی همونقدر که خواهر شو دوست داره به زنشم توجه کنه درآینده اتفاقا اینکه پشتیبان خواهرشون ...

اخ اخ منم مادرشوهرم فوت کرد کاری ب اون ندارم خدارحمتش کنه ولییی  ی مدت همش دعوت ب زندگیمون بووود خاهرش‌شده بود دایه بهتراز مادر (نقش)

ساعت۱۲ شب همسرم خاااب بود این زنگ میزد میگفت خوبییی؟؟؟؟  گوشیش میزاشتم رو بی صدا میومد ب من میزنگید منم ی بار جسابی از خجالتش درومدم(( بعد حالا اسی دونفرن شرایط خیلی فرق داره مال من ۵تاخواااهر۴تا داداش بودن(میگم بودن چون خدارشکر شرشون از زندگیمون کم شد )) خلاصه دیوونم کرده بودن هررووز خاهرا میشدن یه پراید و سوار ماشین شوهرمن بپرن بهشت زهرا!!!  هررروزوو‌بعد شوهراب خودشون و داداشای دیگ سرکارشون بودن فقط شوهر بدبخت من رو میبردن و اخرماه هم کرایه کم میاوردیم!!!!! لنت بهشون واسه مردنشون هم اذیت شدیم

مادرتون چند ساله بود. یا خدا شما حدود پنج سال از پسر من بزرگترین. من اگه بمیرم فقط نگران پسرمم. ازت می‌خوام آروم باشی . و مراقب خواهرت باشی. به خاطر روح مادرت قوی باش

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

برای صبر و آرامشتون صلوات فرستادم الهی دیگه غم نبینین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
🥺🥺🥺🥺 میدونی ازچی میسوزم از اینکه شوهرم هنوز یادگرفته باید همونقدر ک ب خونوادش اهمیت میده ب من ...

عزیزم ناراحت نباش باید اینارو کم کم و با حوصله بهش یاد بدی نه با قهر و ناراحتی 

باور کن مردا مثل بچه میمونن یکم محبت کنی باهات راه میاد

خدا رحمتشون کنه 

روحشون شاد 

براشون فاتحه میفرستم خدا بهتون صبر بده داغ سنگینی هست 🙏

،،،،،،میدونی آدما از کی میفهمن که یکی رو خیلی دوست دارن؟؟؟ از وقتی که جز اون آدم دیگه هیشکی نمیتونه حالتو خوب کنه.....