2777
2789
عنوان

جوونیم داره الکی هدر می‌ره😭💔

238 بازدید | 24 پست

دلم می‌سوزه به حال خودم

از شوهر بی مسئولیتم ک من اولویت اولش نیستم و کافیه یه کاری کنم ک علیه من بشه بخصوص اگه پای خانوادش وسط باشه و همه خوبی ها میشن فراموش

تازه عروسم

آرایشگاهی ک خیلی آرزوشو داشتم نذاشتن برم اونم پای اونا هرچی اونا گفتن

از تحصیل منعم کرد 

اونم مشغول بچه بازیاشه گوشی و... فاصله گرفته با این و اون چت میکنم من موندم و خواهر برادرش و باباش ک زن باباشم داره جدا میشه ولی این چندماه من دارم بهشون میرسم از غذا تا اتو کردن لباس و تمیز کاری و اینا

با ۱۷ سال سن!

من نازنازی ک کمتر از گل بهم نمیگن منی ک کلی هدف داشتم واسه خودم منی که با محبت و عشق و اولویت بودن بزرگ شدم💔

روی همه اینا دارم چیزی بخوام میگه پول ندارم ولی واسه خودش داره خرج خودش می‌کنه

دوره ی pms رو میگذرونم دلم گرفت خواستم باهاتون درد و دل کنم 

خواهش میکنم نگین چرا زود ازدواج کردی

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی‌خوام سرزنشت کنم مقصر خودتی عزیزم خواهش کردی نگیم چرا زود ازدواج کردی ولی واقعا نمیشع نپرسید آخه ...

اطراف ما اینجورین ازدواج نکنیم کلی حرف میزنن

خانوادم اصرار کردن و کلی تعریف همههه تعریف میکردن

🌸🦋اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم🦋🌸      #متاهل

خب چرا گردن میگیری ، مگه پدر شوهرت دختر نداره ، به منم میگفتن بیا از صبح تا بعد از ظهر کارهای مارو بکن بعد برو خونت که طبقه ی پایینشون بود دیگه دو سه بار قهر کرم آخرین بار به دادگاه کشید ، گفتم یا طلاق یا خونه مستقل که مجبور شدند خونه ی مستقل بگیرند 

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی