2777
2789
عنوان

اگه دوره از جون شوهرتون بمیره چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2166 بازدید | 123 پست
من همسرم ۷ماهه نیس پس چطور من دیوونه شدم فک کنم همه رو مثل خودم میبینم ۲۲ماه ۷ماه تموم میشه یکباراصل ...

عزیزم هرکی یجوره 🥲خداشاهده ما چون داداشمونو دوس داشتیم همه داراییشو زدیم بع اسم زنش ،حتی مامانم زنگ میزنه جواب نمیده خطشم عوض کرده ،،

روح‌شوهرتون شادباشه عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بیمه نداره شوهرت خودت بیمه زنان خانه دار شو فک کنم ماهی ۱تومن .واسه اینده ..

منم بچه هام کوچیکن گهگاهی فکر میکننم  اگه اتفاقی بیوفتا تتهایی چیکار کنم خیلی بهم میریزم ان شالله ک ی مو از سرش کم نشه عاشقشم  ..

داغ داداشتو نبینی گلم ممنونم ،،ما از درجه تراپی گذشتیم ،هیچ روانشناسی داغ دل ادمو خوب نمیکنه‌💔💔

ممنون ببخشید براتون مرور شدا🥲

ولی تأثیر داره این چیزا بالاخره شما هم جوونید مادر هستین به خاطر بچه تون هم که شده باید زندگی کنید 

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
فک کردی می میری؟؟, نه من داغ جوون دیدم گفتم الانه که بمیرم ،نمردم ،فقط زجر کش شدم هنوزم که بشم تا رو ...

عزیزم واقعا درست میگی .روح عزیزت در ارامش😔

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹
عزیزم هرکی یجوره 🥲خداشاهده ما چون داداشمونو دوس داشتیم همه داراییشو زدیم بع اسم زنش ،حتی مامانم زنگ ...

بله عزیزم مهم دارایی نیس مهم اینه که چقد طرفو دوس داری همسرم ازدنیاهیچی نداره یه مقدارپول که خونواده شوهرم دادن بهم ولی من پول به چ کارم میادوقتی خودش نیس من خودشو میخاستم الانم نهایت احترام رو برای خونواده شوهرم انجام میدم واین احترام متقابله ولی خب همسربرادرتون رو قضاوت نمیکنم امیدوارم ایشون هم زندگیش سراسر خوشبختی و خوشحالی باشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
ممنون ببخشید براتون مرور شدا🥲ولی تأثیر داره این چیزا بالاخره شما هم جوونید مادر هستین به خاطر بچه ت ...

یکساله اندازه یه پلک زدن هم از جلو چشمم نرفته ،،مرورش هر ثانیس عزیزم ،

ممنونم مهربون 

من همسرم ۷ماهه نیس پس چطور من دیوونه شدم فک کنم همه رو مثل خودم میبینم ۲۲ماه ۷ماه تموم میشه یکباراصل ...

عزیزم تو ام جوونی باید زندگی کنی خودتو شکنجه بدی اون خدا بیامرز بر میگرده مگه 🥲💔

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم