2777
2789
عنوان

100 میلیون تومان کجا کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 120 پست

یا به سرطانی ها کمک کن،یا دارو بخر بهشون بده چون خیلیا‌محتاج دارو هستن

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ی بلاگره هست ب اسم نگین کدیور نمیدونم راسته یا نه پست گذاشته ک چنتا از کودمان کار رو ب خونه باغش دعوت کرده و غذا و شیرینی و لباس گرم بهشون هدیه میده .. شمام میتونی دل اونارو شاد کنی طفلیا گناه دارن .. میتونی پیتزا براشون بخری کفش پالتو ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا به اینجور آدما نباید کمک کردعقل و اختیار داشتن که تو بی پولی بچه‌دار نشننباید ازشون حمایت بشه ...

واقعا شعور نداری که این حرفو میزنی من گدا نیستم ولی اکثرا مردم ایران با حقوق کارگری ماه۱۲تومن سر میکنن کلی قسط و وام و بدهی دارن یه جوری سر میکنن یعنی هیشکی بچه نیاره مگر پولدار باشه!

خود ما ۳سال اول زندگی همسرم شغل نداشت بچه نیاوردیم 

تو یا مجردی یا پولداری مرفه بی دردی

کاش یکمشوب جهزیه اونایی ک مث منن کمک کنی من توعقدم حامله شدم خانوادم واقعانمیتونن تو سه چهارهفته جهزیه جورکنن توروخدادعاکنین خانوما دعای شما نی نی سایتیاگیراس دعاکنین معجزه بشه سوره یاختم هرذکرهرچیزی ک میدونین برام بگین واقعانمیخام بابام شرمنده بشه ازیطرف بچه واقعانگین سقط چون ازعاقبتش میترسم چون دیرم فهمیدم ضربان قلب داره التماس دعای فراوان