2777
2789
عنوان

100 میلیون تومان کجا کمک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 120 پست
می‌دونی من جرات ندارم به نیازمندای خیابونی کمک کنم چون بابام میگه اینا بیشتر از منو تو در میارن حتی ...

نه به خدا بچه ها خیلی مظلومن کار میکنن واسه اون گردن کلفتا ببین توی سرما همه صورتشون قرمز شده

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معمولا به پرورشگاه مردم کمک میکنن ولی یه مؤسساتی هست که فقط بچه های معلول رو نگهداری میکنن متأسفانه به اونا کمک نمیکنن، دوست داشتی میتونی به اونا هم کمک کنی

مثلا موسسه ای که دخترای معلول رو نگهداری میکنن

خیلی غم انگیره  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم شیرخشک و پوشک بخر برا بچه ها واقعا سخته من خودم کشیدم التماس متصدی داروخونه رو کردم شیر نسیه ن ...

اتفاقا به اینجور آدما نباید کمک کرد

عقل و اختیار داشتن که تو بی پولی بچه‌دار نشن

نباید ازشون حمایت بشه تا دلشونو به این چیزا

خوش نکنن و الکی بچه‌دار نشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

به نظرم هیچی مهم تر از سلامتی نیست..واقعا حس خوبیه زندگیو به یک نفر برگردونید

حتما یه بخشی از مبلغ رو خرج عمل یا دارو های بیماری بکنید.پرس و جو کنید ببینید نیازمند واقعی کیه از مراکز خیریه بهزیستی یا..

مطمین باشید بهترین کاریه که میشه انجام داد

نه این برای یکی دو ماهه خوردن هم هرکی باشه می‌تونه بر بیادبه جاش می‌تونه کسی که خرج عمل نداره کمک کن ...

خیریه که ابدا 

میبرن برا لبنان و اون لعنتیا 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
می‌دونی من جرات ندارم به نیازمندای خیابونی کمک کنم چون بابام میگه اینا بیشتر از منو تو در میارن حتی ...

ی خانواده ک هم بدسرپرست. هستن بشدت هم. مادرو پدرخانواده مریضن بویژه مادر خانواده.    نیاز ب چندین عمل  وی دختر ک جهیزیه میخواد بگیره لنگ.  ی تومن ،دوتومن حتی 

کاش.  ده تا کارت هدیه. ده میلیونی.  کنی ب اوناک نیازمند هستن بشدت کمک کنی.  واین خانواده هم ک گفتم ده تومن. براشون خیلیه خیلی. اگر دوست داشتی ب ایشونم  کمک کن. انقدر گرفتارو مظلومن  ک. تاعمرداری دعات میکنن.  من خودم دستم تنگ.  والا. هروقت  ی کمک جزئی. کردمشون چقدر گره ازکارخودم بازشد

اینجا الان میان همه میگن بهشون کمک کن اینکار نکن مطمئنم کلیم درخواست میدن

استاتر به معلولین 

یا سیستان و بلوچستان مواد غذایی بگیر ببر پخش کن واقعا ثواب میکنی

یا غذا و مواد غذایی به مردم شهرت پایین شهر ها ببر،یا لباس بخر به پایین شهر ها کارتون خواب ها بده

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بنظرم شیرخشک و پوشک بخر برا بچه ها واقعا سخته من خودم کشیدم التماس متصدی داروخونه رو کردم شیر نسیه ن ...

اونام انسانن عزیزمن  انسانیت مهمه به جرم اینکه از کشور یا قوم یاملیت یاهرچیز دیگه ایی نمیشه که انسانیت روزیرپابزاریم ..

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
من رفتم زندان شهرمون با توجه به مبلغ زندانی های جرائم غیر عمد که بخاطر مشکل مالی تو زندان هستن رو آز ...

و این دردناک ترین قسمتش هست که وقتی میری میبینی بخاطر مبالغ کم موندن تو زندان کسی کمکشون نکرده و ی خانواده از هم پاشیده ..💔

با صد میلیون گره ای نمیتونی از زندگیشون باز کنی فوقش برای چند روز میتونی کمکشون کنی 

به نظرم چندتا خانم سرپرست خانوار که درآمدی ندارن و ثبت نام کن کلاس خیاطی با قیمت مناسب تا یکم راه بیوفتن هم همراهیشون کن 

یا لیف ببافن تو ازشون بخر 

یکجوری که دیگه راه بیوفتن تو زندگی 

جذاب سایتم😜

خیریه که ابدا میبرن برا لبنان و اون لعنتیا

من تو یه گروه پرسیدم که میخام کمک کنم بعد می‌دونی چی گفتن؟ گفتن تو این شرایط مردم غزه نیاز شدید دارن ...

انگار کورن اطراف خودمون رو نمیبینن

......