2777
2789

این واقعیهههه مثلا کسی که اینستا نداره و یا پیجش رو به کسی نداده همه کنجکاوی بدونن پیجش چیه چیا شیر میکنه و ... ولی کسی که دارن و همش  پست و استوری میزاره براشون جذابیت نداره 

زیاد از خودتون نگید تودار باشید بدونید چه حرفی رو کجا میگید اگه لازم نیست صحبت نکنید 

شما هم مثال بزنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اطلاعات ندی ینی حریم خصوصیت حفظ شده، احترامت رو نگه میدارن،مثلا جاری من به همه خانواده همسرم گفته که تنبلی تخمدان داره و مادر شوهرم همش نگران که یوقتایی بچه دار نشن، البته یدونه داره فکر دومیه و همه هم میدونن درحال اقدامه، منم همون شرایط رو دارم تنبلی دارم یه پسر هم دارم اقدامم برا دومی ولی هیشکی نمیدونه،به اون استرس وارد میکنن به من نه،وقتی هم حامله بشم نمیگن خداروشکر بالاخره شد و از نگرانی در اومدیم 😅

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖

تو دار بودن با خودتو گرفتن و با کسی دوست نشدن و مغرور بودن فرق داره البته.

جذابیت وقت به وجود میاد که همه جا حضور داشته باشی،با ادمای زیادی دوست باشی،اما در نهایت وقتی میخوان راجبت حرف بزنن چیزی نداشته باشن.

اینم بگم هرچقدر مادرشوهر خوب و دلسوزی داشته باشین بازم رازدار نخواهد بود، من عقد که بودم یادمه مادرشوهرم بهم گفت عروس اولش 4 سال بچه دار نمی‌شده و شوهرش هم واریکوسل داشته و عمل کرده بعد از اون بچه دار شدن،اونموقع من هنوز عروس این خانواده نبودم و وقتی عقد کردیم از این جریان مادرشوهرم منو مطلع کرد،جاری م نمیدونه که من میدونم و خیلی چیزای دیگه که از بقیه پیش من میگه و از این بابت ممنونشم چون بهم یاد داد هیچوقت رازم و مسائل خصوصی زندگیم رو بهش نگم چون رازدار من نخواهد بود 🌱

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖