2777
2789
عنوان

8روز تاخیر دارم با بی بی مثبت کاذب

23 بازدید | 6 پست

خواهشا کمک کنید لطفااااااا جوابمو بدین من دقیق مرتب پریود میشدم دقیق هر ماه این ماه 8روز عقب انداختم و پری نشدم و اینکه 2ماهه تو اقدامم 2تا تست بی بی دادم هردوشون مثبت کاذب شدن یعنی خط دوم کمرنگ افتاده نه لکه بینی دارم هیچی فقط شدید ترشح سفید دارم و اینکه یع  هفتس شدیدا حالت تهوع و پا درد و درد شکم و سوزش معده دارم سابقه کیست کوچیک داشتم ولی دفعش کردم میترسم حامله نباشم شاید تنبلی تخمدان داشته باشم یا کیست بنظرتون کدومه.؟ 

عزیزم حامله ایی مثبت کاذب چه صیغه اییه پاشو برو ازمایش کمرنگ هم مثبته

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به دو تا دکتر انلاین دقیقا همین حرفامو گفتم گفتن تنبلی تخمدان داری تازه18سالم شده

اصلا مثبت کاذب نداریم وقتی هاله ببینی یعنی هورمون بازداری تو ادرارت هست هر دو روزم باید پر رنگ شه

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه