2777
2789
عنوان

ام ار ای

32 بازدید | 7 پست

من ۳۰ شهریور امسال ام ارای دادم بهم گفتن میگرن عصبی دارم الان یک ماهی میشه سردرد دارم با قرص خوب نمیشه بعد از سه ماه دوباره باید برم ام ار ای بدم اخه خیلی میترسم چیزی باشه سرم یهو تیر میکشه در روز چند دفعه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر متخصص اعصاب بهم دلوکستین ۲۰ داده ولی تاثیر نداره نداره ۲۳ سالمه همش فکرای بعد میاد تو سرم بیشت ...

عزیزم شما به صدا و نور اینا حساس شدی؟

مثلا صدای بلند تو سرت انگار تیر میکشه از داخل مخصوصا کنار شقیقه و بالای سر؟

عزیزم شما به صدا و نور اینا حساس شدی؟مثلا صدای بلند تو سرت انگار تیر میکشه از داخل مخصوصا کنار شقیقه ...

نه به نورو اینا حساس نیستم فقط دوست دارم تنها باشم یک ماه پیش عصبی شدم سردرد شدم دیگه سردردم خوب نشد یه پسر ۲و نیم ساله ام دارم بیشتر دلم برای اون میسوزه 

نه به نورو اینا حساس نیستم فقط دوست دارم تنها باشم یک ماه پیش عصبی شدم سردرد شدم دیگه سردردم خوب نشد ...

چون واقعا از کارو وزندگیم افتادم ۳ ماه پیش ام ار ای دادم هیچی نبود گفت میگرن عصبی ولی الان میترسم چیزی باشه ایا سه ماه پیش ام ار ای دادم امکانش هست چی تو سرم باشه

نه به نورو اینا حساس نیستم فقط دوست دارم تنها باشم یک ماه پیش عصبی شدم سردرد شدم دیگه سردردم خوب نشد ...

عزیزم نگران نباش هیچی نیست الان بیشتر مردم میگرن دارن اصلا بیماری خطرناکی نیست که بخای نگرانش باشی اگه قرصات جواب نمیدن طب سنتیو یه مدت شروع کن ببین چی میشه نگران نباشیا

چون واقعا از کارو وزندگیم افتادم ۳ ماه پیش ام ار ای دادم هیچی نبود گفت میگرن عصبی ولی الان میترسم چی ...

نه عزیزم یک درصدم امکان نداره ام ار ای خیلی دقیقه چیزی میبود نشون میداد اصلا استرس نداشته باش وسواس فکری و و وسواس بیماری داری مشکلت ازونه برو روانپزشک قرص میده هم فکرو خیال نمیکنی هم خوب میشی برا میگرنتم طب سنتی برو