2777
2789
عنوان

کسایی که رابطه لانگ( راه دور) داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 76 پست
با احترام اشتباه میکنی. من الان ۵ ساله تو رابطه ام دو روز تو راه بود ک ۵ دیقه همو از دور ببینیم

دقیقا

این همش بهونست کسی که تورو بخواد بهونه نداره

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره‌   https://uupload.ir/view/mohsen_ebrahimzadeh_-_zang_bezani_t617.mp3/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا چند وقت یبار همو می‌بینید ؟ خودت قصد داری تا چند وقت دیگه جلو بیاد و اینکه میخوای به خانوادت بک ...

آشنایی که انداختیم گردن ی دوست مثلا مشترکه 🤦‍♀️🤦‍♀️😅

خانوادم ب عنوان ی وکیل میشناسنش ولی نمیدونن باهمیم

خریت محض بود ۲ سال تمام درگیرش بودم و ۵ سال طول کشید فراموشش کنم مردک خیانت میکرد توجیحشم این بود که ...

خاک تو سرش چه بی شخصیت بوده 

خوش حال باش که دیگه نیست از زندگیت لذت ببر 

من ب مدت یک سالو نیم ک جفتمون داشتیم دیونه میشدیم کارمون ب مشاور رسید و تمومش کردم خیلی اتفاقی شد و ب خواست خودمون شروع نکردیم ولی مزخرف ترین مدل رابطه اس الان ک ازدواج کردم ولی اگر مجرد بودم هم هیچ وقت وارد این سبک رابطه نمیشدم 

مگر با شرایط استثنا ک مشخص باشه اخرش و مدتش و ...

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
خب خانواده خوب مخالفت نکردن و گذاشتن

همکاری و همفکری بشه حله عده ای هنوز عده ای به بدی اینترنت فکر میکنن مثل فی ل تر گذاشتن البته هر چیزی مدریت و نظارت میخواد از شخص خانواده تا الی دولت

درخواست دوستی قبوله به شرط
میدونم ولی ی سری چیزا هست بینمون که تقصیر ما نیس شرایط جوری که باید اول اونارو درس کنیم .حتی اگر بره ...

5 سال زمان کمی نیست برای درست کردن مشکلات

اگه همدیگه رو میخواید برید زیر سقف

خدایا راضیم به رضای تو

آرهههههههه 

یکیو بهم معرفی کردن

اوشون شیراز بود من تهران

بعد که چت و حرف و اینا گفتش من قدم 170 هست چهراه اش هم بد نبود 

اینکه درباره مدرک تحصلیش دروغ گفت بماند

اما چشمت روز بد نبینه وقتی از نزدیک دیدمش قدش یک متر هم نمیشد بدجور خورد تو ذوقم 

گوشیش هم مرتب زنگ می خورد و ایشون جواب نمیداد و قطع میکرد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!