2777
2789
عنوان

کسایی که رابطه لانگ( راه دور) داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی تر ازین حرفاست . بنا به دلیل شرایط زندگی من فعلا جلو نیومده همین الان بگم .پا میشه میاد

عزیزم اولش همینطوره بعد که وارد زندگی مشترک شدین مهمه که چطور باشه

همه اولش حور و پریند

با خداباش پادشاهی کن
عزیزم اولش همینطوره بعد که وارد زندگی مشترک شدین مهمه که چطور باشههمه اولش حور و پریند

۵ سال رابطه کمی نیس برا شناخت و این ک خود واقعیش نشون بده 

زندگی همش ماه عسل نیس قعطا و ما الان گاهی بحث داریم ولی خب حلش میکنیم

دیگه از سن ما گذشته هیجانی عمل کردن رو 

چرا جدا شدین

میدونی سر بی توجهی اون فرد دروغ هاش همیشه مقصر دونستن من که بهت این حس رو میده که تو کافی نیستی تو همیشه مقصری همیشه تو باید پیش قدم بشی چه برای آشتی چه برای پیام دادن میبینی دوسه ماه اول خیلی خوبه مشکلات هست خودت گذشت میکنی بخاطر اینکه عاشق طرف هستی ولی از اونجا به بعد دیگه کوتاه میای کم کم خسته میشی نمیخوام اونو قضاوت کنم ولی آدمی که باعث بشه توی زندگیت حتی توی درست آینده ات عقب بمونی یا برای حضوری دیدنت تلاش نکنه چه شهر ها دور باشن فوق فوقش میزاری تا شرایط جور بشه آدمی که باعث بشه عصبی بشی  اون آدم زندگیه تو نیست مهم عشقِ اگه واقعا عشق باشه دوست داشتن باشه نه دور بودن شهر مانع میشه نه خانواده .

۵ سال رابطه کمی نیس برا شناخت و این ک خود واقعیش نشون بده زندگی همش ماه عسل نیس قعطا و ما الان گاهی ...

درسته من بر اساس تجربیات دیگران گفتم که سالها باهم بودن ولی خود واقعیشونا نشناختن

با خداباش پادشاهی کن
میدونی سر بی توجهی اون فرد دروغ هاش همیشه مقصر دونستن من که بهت این حس رو میده که تو کافی نیستی تو ه ...

کاملا حرفاتو قبول دارم 

چند بار همو دیده بودین و کلا رابطتتون چقدر طول کشید چطور بهش گفتی می‌خوام جدا شم؟

متاسفانه منم درگیر همچین رابطه ای شدم 

از یکسال بیشتره با هم در ارتباطیم ولی هنوز همو ندیدیم 

کاملا حرفاتو قبول دارم چند بار همو دیده بودین و کلا رابطتتون چقدر طول کشید چطور بهش گفتی می‌خوام جدا ...

ما اصلا همو ندیدیم خیلی ازهم دوریم من تلاش میکردم برم ببینمش حالا هر طوری شده ولی اون دلش نمی‌خواست 

رابطتتون چقدر طول کشید چجوری تمومش کردی

چندماه باهم بودیم اوایل مثل دوتا رفیق بودیم بعد من چون رابطه اولم بود ازش دوری میکردم میترسیدم ضربه بخورم اصلا دلم نمیخواست سر یه دلسوزی یه وابستگی غلط سه سال از زندگیم دارم زجر میکشم اون تمومش کرد اونم به یه دلیل دروغ منم موافقت کردم ولی بعدش تا الان که سه سال شده همش پیام میدم زنگ میزنم ولی اون دیگه نمیخواد :)