بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونی سر بی توجهی اون فرد دروغ هاش همیشه مقصر دونستن من که بهت این حس رو میده که تو کافی نیستی تو همیشه مقصری همیشه تو باید پیش قدم بشی چه برای آشتی چه برای پیام دادن میبینی دوسه ماه اول خیلی خوبه مشکلات هست خودت گذشت میکنی بخاطر اینکه عاشق طرف هستی ولی از اونجا به بعد دیگه کوتاه میای کم کم خسته میشی نمیخوام اونو قضاوت کنم ولی آدمی که باعث بشه توی زندگیت حتی توی درست آینده ات عقب بمونی یا برای حضوری دیدنت تلاش نکنه چه شهر ها دور باشن فوق فوقش میزاری تا شرایط جور بشه آدمی که باعث بشه عصبی بشی اون آدم زندگیه تو نیست مهم عشقِ اگه واقعا عشق باشه دوست داشتن باشه نه دور بودن شهر مانع میشه نه خانواده .
چندماه باهم بودیم اوایل مثل دوتا رفیق بودیم بعد من چون رابطه اولم بود ازش دوری میکردم میترسیدم ضربه بخورم اصلا دلم نمیخواست سر یه دلسوزی یه وابستگی غلط سه سال از زندگیم دارم زجر میکشم اون تمومش کرد اونم به یه دلیل دروغ منم موافقت کردم ولی بعدش تا الان که سه سال شده همش پیام میدم زنگ میزنم ولی اون دیگه نمیخواد :)