2777
2789
عنوان

پرستاری قبول شدم اما نامزدم راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 109 پست

بهش بگو دوسم داشته باشی منو بخوای راضی میشی 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دلیلش چیه؟

چرا باید از پیشرفتت بزنی؟ حداقل درستو بخون اگه‌ خودت دوست نداشتی وارد محیط کار نشو

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نامزدت رو عوض کن 

همین نامزدت پس فردا با حسرت بهش بگی من دلم فلان رشته و شاغل شدن تو اون رشته رو میخواست 

خیلی رک این حرفو میکوبونه تو دهنت که تو اگه میخواستی تو اگه واقعا میخواستی تقلا میکردی و میرفتی به حرف من گوش نمی‌دادی 

مثل اون سکانس فیلمه که پدرش نزاشت دختره بازیگر بشه

خب دلیلش چیه؟چرا باید از پیشرفتت بزنی؟ حداقل درستو بخون اگه‌ خودت دوست نداشتی وارد محیط کار نشو

دلیلشون اینه ک میترسه ب ی جایی برسه ولش کنه یا تو دانشگاه با کسی بره تو رابطه

از پیشرفت خانوما میترسن

بعد بخاطرشون پیشرفت نکنی همچین بهت خیانت میکنن همچین ولت میکنن بخاطر یکی دیگه ک موقعیت بهتری داره ک خودت می مونی چی شد 

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ازش بپرس چرا دوست نداره بری شاید به خاطر شیفتاش میگه

اره دقیقا بخاطر شیفتاش،ولی بابا من عاشق پرستاریم عاشق بوی بیمارستانم عاشق کمک کردن به بیمارها هستم ،۳سال به هدف قبولی پشت کنکور موندم😭 عاشق مستقل شدنم از طرفی میترسم طلاق بگیرم بدبخت بشم

از منی ک ۹ساله متاهلم و بهترین شوهرم رو دارم بهت نصحبت میکنم برو سرکار حتما حتما خیلی خوبه ادم دستش تو جیب خودش باشه اصلا تو جامعه ی طور دیگ‌روت حساب میکنن

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

اره دقیقا بخاطر شیفتاش،ولی بابا من عاشق پرستاریم عاشق بوی بیمارستانم عاشق کمک کردن به بیمارها هستم ، ...

مگ عقد کردیه؟

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

ببخشید استاتر چون‌فک‌میکنم‌این تاپیک پر بازدید شه میپرسم‌سوالمو 

خانم های هنرمند برای بافتن ژاکت نوزادی بدون آستین از یقه چندتا باید زنجیر انداخت؟

من اندازه ها رو‌بلد نیستم اگه کمک کنید ممنون میشم

اره دقیقا بخاطر شیفتاش،ولی بابا من عاشق پرستاریم عاشق بوی بیمارستانم عاشق کمک کردن به بیمارها هستم ، ...

اگه واقعا دوست داشته باشه طلاق نمیگیره اگه گرفت بدون براش مهم نبودی و حسش بهت هوس بود