2777
2789
عنوان

پرستاری قبول شدم اما نامزدم راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 109 پست
خوب این بیشتر بهت دلیل میده بری بالا خدا بهت شانس داده رو کرده میدونی چقدر آدم اینو میخوان که تو الا ...

میترسم طلاق بگیرم کسی منو دیگه نگیره با اینکه هنوز دخترم ولی شهر ما اینجوریه که کسی ک طلاق بگیره رو نمیگیرن یا نمیدونم تو بقیه چاها پسره بگه تو طلاق گرفتی نمخوامت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم طلاق بگیرم کسی منو دیگه نگیره با اینکه هنوز دخترم ولی شهر ما اینجوریه که کسی ک طلاق بگیره رو ...

ببین رفتی شهر بزرگ ، دیگه برنمیگردی شهر خودتون درسته به خانوادت وصلی ولی چون بهت دست نزدن و اونموقع تو موقعیت شغلی بهتری خواستگارات بیشتر میشن چون میتونی تو زندگی کمک کنی و فک نکنم دیگه با هم روستایی ازدواج کنی ، برو شهر بزرگ آدم بهتر پیدا کن خب 

اره دقیقا بخاطر شیفتاش،ولی بابا من عاشق پرستاریم عاشق بوی بیمارستانم عاشق کمک کردن به بیمارها هستم ، ...

هنوز نرفتی تو بیمارستان ک عاشقی. بذار بری.شب و روز نداری دیگه. اعصاب نداری دیگه. همه ازت طلبکارن. ب همه باید جواب پس بدی. با چندرغاز.