2777
2789
عنوان

شغل من تمیز کردن خونه یک خانوپ هست خدایا خودت کمک کن 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

خیییییلی کمه

اصلا هیچی بهت نمیده

والا کسایی که برای تمیزکاری میان برای یه روزی ۷۰۰-۸۰۰میگیرن

برو تو اون شرکتای تمیزکاری استخدام شو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
کابینت سازه

عزیزم کابینت کیه😐

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
حالا من میخوام بزنم دیوار ماهی چهار تومن یکی بیاد کارامو کنه از ساعت 9 صبح اگه کارش یه ساعته هم تموم ...

چ خوب

ترو خدا بمون و نرو😥  من ب نیت امواتتون  زیارت عاشورا میخونم   خواستید پی وی   .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو    ب حاجتم برسون   نذرم رو ادا میکنم بیبی جان
آنلاین شاپ بزن عزیزم در کنار کارت ایشالله موفق میشی

چی بزنم