2777
2789
عنوان

راهنمایم کنید

94 بازدید | 27 پست

با یه اقایی ۴ ماه درارتباط 

ایشون همش سرچیزای الکی قهر میکنه 

واسه ازدواج شرط شروط گزاشته اگه فلان باشی میام خاستگاریت بهم ی بار گفت اگه کم خرج باشی میای خاستگاریت ی شب بردمت بیرون یه تومن خرج کردی 

یا میگفت اگه به خودت برسی 

اگه اشپزی خوب باشه  کلی میگفت اگه هرچی بگم گوش بدی 

دیشب سر ابنکه بهش گفتم دیگه جو گیر نشو قهر کرده کلی التماسش کردم😐

از اون ور رابطه هم میخاد 

واسه ازدواجم بهم گفته مهریه ۵ تا سکه جهزیه گردن خانواده شما  ۲۰ تومن  واسه حلقه نامزدیه 

نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی که اینجوری شرط و شروط میزاره از اول رابطه به نظرم باهاش ادامه ندی بهتره

بعدشم از خداشم باشه

و در مورد قهر و اینا حالا بعضی مردا دوس دارن برا خانومشون نازکنن ولی اگر بیش از حد باشه واقعا نرمال نیست،منظورم اینه که به طور کلی بهتره ازش دوری کنی

از چه نظر ؟ مثلا در باز میکنه برام گل میگیره ؟ اینکارو هم میکنخ

اینا برا اولشه خرش که از پل بگذره اون روی خودشو نشون میده 

مرد اگه خسیس باشه  پیر میشی کی الان مهریش ۵تا سکه س؟ مهریه پشتوانه زنه آقا میخواد از همه طرف آزاد باشه 

خودتو گرفتار یه رابطه سمی نکن

اینا برا اولشه خرش که از پل بگذره اون روی خودشو نشون میده مرد اگه خسیس باشه پیر میشی کی الان مهریش ...

خسیس که نیست میگه روی خرجات مدیرت داشته باش تو دوران عقد بیشتر از ی تومن بهت نمیدم 

قبل از اینا ایشون رفته خاستگاری دختری که مامانش انتخاب کرده و ج اب منفی شندیده اومده طرف من

این میخواد ازت سواستفاده کنه 

بعد بگه تو شروط رعایت نکردی من نمیام خاستگاریت 

آدمیزاد قهر می‌کنه ولی نه که آنقدر شورشو در بیاره تو التماسشو کنی 

ترشیده بشی والا بهتر از اینه با اینجور آدم بری زیر یه سقف یه عمر عذاب بکشی 

تو دور افتاده ترین مناطق هم الان یه بخشی از جهاز به عنوان شیر بها عروس گردن داماده این دیگه شرط گذاشتن نداره 

اگرم میخوای باهاش ادامه بدی یه جور رفتار کن که دستو پاشو جم کنه

خب یعنی من باید واسش شرط بزارم؟

نه ببین زندگی معامله نیست که شرط بزارین هرچند گاهی یسری خط قرمزا لازمه،اما به طور کلی شرط و شروط گذاشتن به خصوص از اول رابطه خوب نیست و یجور دل‌زدگی میاره،اگر قراره باهم در مورد یچیز مهم حرف بزنین شرط نزارید و یجور دیگه منظورتون رو برسونید...من کلا در مورد ایشون گفتم که وقتی شرط میزاره واقعاً فکر کرده کیه که شرط میزاره

آها یه نصیحت کاملا خواهرانه:اگر دیدی یه نفر اول رابطه داره روحتو آزار میده دورشو خط بکش،چون وقتی اول رابطه اینجوریه خدا میدونه بعد از زندگی مشترک چجوری باشه و دوم اینکه هر وقت یه آدم از زندگیت بره یه بهترش میاد اصلا نگران نباش که نکنه تنها بمونی