2777
2789
عنوان

راهنمایم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 27 پست
خسیس که نیست میگه روی خرجات مدیرت داشته باش تو دوران عقد بیشتر از ی تومن بهت نمیدم

😐بهش بگو تو ایران زندگی نمیکنی ؟ با یه تومن چیکار میشه کرد؟هر چند وقت یه تومن میده؟

لابد بعد عروسیم میگه جیب منو تو نداره همون یه تومنم بهت نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه خاهرم واسه هزینه ارایش این چیزاش ۵۰۰ بیشتر نمیگیره

کسی که بخواد زندگی کنه براش مهم نیس چقدر خرج می‌کنه برا عشقش 

قرار نیست تو برا خواهرش یکی باشی 

بخاطر کلی دلیل که نمیشه اینجا بگم خواهرانه بهت پیشنهاد میکنم از آدم بکشی بیرون دنبال یه کیس مناسبتر باشه

کسی که بخواد زندگی کنه براش مهم نیس چقدر خرج می‌کنه برا عشقش قرار نیست تو برا خواهرش یکی باشی بخاطر ...

کیس مناسب ؟ 

با هرپسری بودم همینجوری باهام رفتار میکرد.....

مورد مناسب تر...

اصلا وجود نداره طرف تازه کارمند شرکت نفته

ماشین زیرپاش نگو بعد اینجور میکنه

کیس مناسب ؟ با هرپسری بودم همینجوری باهام رفتار میکرد.....مورد مناسب تر...اصلا وجود نداره طرف تازه ک ...

مگه چند سالته ؟

یکم صبور باش. زود پا نده اجازه نده برات شرط و شروط بذارن همون اول کار بگو رابطه رو جدی کنن نه اینکه باهاش اوکی بشی بعد طرف بگه یه این شرط میام خواستگاری 

طرف اگه بخواد زندگی کنه قبول میکنه اگرم قصدش سواستفاده باشه ببینه تو جدی هستی فرار می‌کنه 

این آقا قصدش فقط رابطه س...

مگه چند سالته ؟یکم صبور باش. زود پا نده اجازه نده برات شرط و شروط بذارن همون اول کار بگو رابطه رو جد ...

۱۹ سالمه ....

تو فامیلمون سن کم ازدواج میکن مثلا ۱۳ ساله عقد کرده 

نمیدونم بابا شانسم نداریم

۱۹ سالمه ....تو فامیلمون سن کم ازدواج میکن مثلا ۱۳ ساله عقد کرده نمیدونم بابا شانسم نداریم

بخدا هیچی توش نی 

من خودم ۱۵عقدکردم الان ۲۱سالمه پسرم ۲سالشه 

برچسب به درس بن شغل برا خودت پیدا کن 

مخصوصا تو این سنی که تو داری آدم مزخرف زیاد پیدا میشه