2777
2789

من رشتم جوریه احتمالا در آینده محیط کارم مردونه هست اگه شاغل شم

و خب نگرانم که نتونم از پسش بر بیام و سخت باشه برام، چون همه که ادمای خوبی نیستن

چیکار باید کرد؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچ کار خاصی مجبور نیستی بکنی باید بری و توش باشی تا دستت بیاد و عادت کنی

تو فک میکنی تو محیط کار زنونه باشی همه آدمای خوبی ان؟ نه

سخت نیست و طبیعی میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مزایا این بود مردا رو خوب میشناختم دیگ 

معایب اینکه همش معایب بود 

بعد ازدواج هم ک دیگع کار رو همسرم قبول نکرد 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
هیچ کار خاصی مجبور نیستی بکنی باید بری و توش باشی تا دستت بیاد و عادت کنیتو فک میکنی تو محیط کار زنو ...

اره موافقم بعضی محیطای زنونه هم اصلا خوب نیستن

ولی در کل با اقایون چطور باید رفتار کرد که حد خودشونو بدونن؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مزایا این بود مردا رو خوب میشناختم دیگ معایب اینکه همش معایب بود بعد ازدواج هم ک دیگع کار رو همسرم ق ...

میشه یکی دوتا از معایبشو بگین؟ 

میشه یکی دوتا از معایبشو بگین؟

کاراتو قبول ندارن. هول بازی در میارن ( بستگی ب همکارات داره البته) 

تعریفاشون واقعی نیست و ...کلا روح ادمو زخمی میکنن 

ذیدم رشتت مهندسی مکانیکه. اگه ب عنوان مهندس سرکار باشی اوضاع بهتره 

ولی تکنسین فنی یا کارشناس اینحوریه ک گفتم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
اره موافقم بعضی محیطای زنونه هم اصلا خوب نیستنولی در کل با اقایون چطور باید رفتار کرد که حد خودشونو ...

اخه حد من و حد تو با هم فرق داره

محیطا با هم فرق داره

مردا با هم فرق دارن

نمیشه نسخه کلی پیچید واقعا با تجربه فقط به دست میاد

ولی شوخی الکی و بگو بخندای بی مورد و اسم کوچیک گفتن (اوایل کار، بعدش حالا عادی میشه ولی توی نقطه اول درست نیست)، خندیدن به هر شوخی ای و زیاد قاطی شدن و ... اینا یکم خوب نیست

بازم میگم تو پیام نمیشه منظورو کامل رسوند، هر محیطی یه روش رفتار میطلبه

ولی باور کن بعد اینهمه سال هنوز آقایونی که تو شرکت من هستن جلوی من شوخی چندش نمیکنن با همدیگه، یا با من رسمی حرف میزنن و اجترام میذارن و سرشون پایینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کاراتو قبول ندارن. هول بازی در میارن ( بستگی ب همکارات داره البته) تعریفاشون واقعی نیست و ...کلا روح ...

خیلی ممنونم که جواب دادین❤️🌻

اخه حد من و حد تو با هم فرق دارهمحیطا با هم فرق دارهمردا با هم فرق دارننمیشه نسخه کلی پیچید واقعا با ...

ممنون که وقت گذاشتین❤️❤️ 

خب پس خیالم تا حدی راحت شد چون چیزایی که نوشتین رو دارم تقریبا خداروشکر