2777
2789
عنوان

میخوام امروز یه حقیقت تلخ در مورد زندگیم بگم 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 74 پست

اما الان دلم چرکه به زندگی اصلا حالم خوب نیست یه چند روزی با دوستان رفتم مشهد یکم بهتر شدم تا اونجا بودمم خوب بود الان باز فکر اون شماره که گفته بود دوستش تعمیر کار سیوش کن حالم رو بد میکنه

کاربری تاجر طلا هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته فردای اونروز که پیامها رو خوندم با گوشی برادر شوهرم بهش زنگ زدم و هرچی از دهنم اومد بهش گفتم  گفتم میخواستی چه معامله ای با زندگیمون کنی میخواستی خونمو خراب کنی فک کردی شوهرم بلد نبوده اونموقع تا الان بره با کسی تو میخواستی بیاری واسش بهش گفتم تف به غیرتت تو چقد نامردی همیشه به شوهرم میگفتم از تو خوشم نمیاد چون نگاهت بده 

کاربری تاجر طلا هستم
چقدر ناراحت کننده من چون مثه شماهستم میفهمم چقدر سخته دوره زمونه و ارزشهای زندگی خیلیییییییی تغییرکر ...

باور کن احساس پوچی میکنم میگم حتما خودم مشکل داشتم ازم پنهان کاری کرده اینقد حالم بده ذهنم از زندگی خراب شد بخدا تاپیکای قبلم ببینی میبینی همش تو رویا بود😣

کاربری تاجر طلا هستم
چه فعل و انفعالاتی تو سرتون رخ داد که تاپیک زدین خوشبحال خودم که بهم خیانت نشده ؟؟؟ نگفتی دل چند نفر ...

اره بخدا چند وقت بعدش این اتفاق واسم افتاد باور کن اینقد حالم بد بود و همش به همین تاپیک لعنتی و کارما فکر میکردم

کاربری تاجر طلا هستم
نمیدونم با این دوست کثافتش چکار کنم نمیدونم زنگ بزنم به خانمش بگم یا نه؟

بنظرم با همسرت صحبت کنی دیگه باهاش ارتباطی نداشته باشه کافیه تهدیدش بکن که اگر اینکار نکنه بد میشه و زنگ‌میزنی به خانم اون شخص و شکایت میکنی ازش 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
بنظرم با همسرت صحبت کنی دیگه باهاش ارتباطی نداشته باشه کافیه تهدیدش بکن که اگر اینکار نکنه بد میشه و ...

فایده نداره چون الانم شوهرم رفت سمت شهرشون ازش خرید میکنه  اگه  جایی بود بچهام بزارم خودم میرفتم باش

کاربری تاجر طلا هستم
تاپیک و زدم که بهم بگید چطور مثل گذشته با خیال راحت زندگی کنم چطور به این موضوع فکر نکنم و اینقد پی ...

واسه یبار هم شده در مورد هر انچه حس میکنی و ترس داری با همسرت مفصل صحبت کن و یا پیش مشاور برید 

خداحافظ☕ واسه اینکه💙                                                   نبندی☕ دل به رویاها🖤                                                             بدونی☕ بی تو🍂و با تو🍃                                                        همینه☕ رسم این دنیا🥀
واسه یبار هم شده در مورد هر انچه حس میکنی و ترس داری با همسرت مفصل صحبت کن و یا پیش مشاور برید

آخه تا باش حرف میزنم میگه خستمه ول کن این بحث و حالم بد میشه دیگه تکرار نکن این حرفا رو منم میترسم ازم زده بشه چیزی نمیگم اما از درون میخوام منفجر بشم

کاربری تاجر طلا هستم