2777
2789

طبقه بالا خانوادشیم بماند اذیت و ازار اونا ک نه حریمی دارم ن ارامشی دیوونم کردن افسردگی گرفتم یه هفتس خیلی شدید شده حوصله هیچ کاری ندارم همش دلم میخواد گریه کنم کلیپی میبینم تو اینستا ک حرف دل منه گریم میگیره ن حرف میزنم ن هیچی ۳ شبه حالم اصلا اوکی نیست شوهرم حتی نمیگه چ مرگته اونم ازاونور قهر کرده پیامم دادم ک حالم خوب نیس جوابمم نمیده خستم کرده من تو زندگی با اون و خانوادش اینجوری شدم بعد رفتارش بدتر عذابم میده زندگی گوهی برام درست کرده ک فقط من این وسط دارم تباه میشم

بماند ک پری ام میشم اصلا سمتم نمیاد فقط برا حال خودش منو میخواد متنفرم ازش همش فک میکنم یه عروسک جنسی ام براش 

شرایطم جوری نیست طلاق بگیرم ولی میخوام بزارم کلا ازاین شهر برم یجایی دست هیچکس بهم نرسه😔😔

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هروقت دلم میگیره و شرایط بیرون رفتن ندا م زنگ میزنم برای دوستم انقد منو میخندونه ک یادم میره همه چیوو

مردا زنا با انرژی شاد میخان تو شاد باش برا خودت باش اونم میاد سمتت 

من هروقت دلم میگیره و شرایط بیرون رفتن ندا م زنگ میزنم برای دوستم انقد منو میخندونه ک یادم میره همه ...

میدونه ک‌مشکل من خودشو خانوادشن ک منو ب این روز انداختن بعد همش یجوری رفتار میکنه ک انگار اون ناراحته اصلا یه کلمه ام باهام حرف نمیزنه

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

اول بیا و انتظاراتتو کلا از اون مرد قطع کن بگو این آدم هیچ ارزشی قرار نیست ب من بده خودتم یجوری رفتار کن انگار اون وجود نداره بگو چیکار کنم حالم خوب بشه‌؟هر کاری در توانته واسه خودت بکن کتاب بخون ب سلامتیت برس ب تغذیه ات خوابت پوستت با دوستات برو تفریح زندگیتو بدون اون آدم در نظر بگیر تا بعد