2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رو مخمه دوسدارم بزارم برم کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 25 پست
میدونه ک‌مشکل من خودشو خانوادشن ک منو ب این روز انداختن بعد همش یجوری رفتار میکنه ک انگار اون ناراحت ...

نقطه ضعف دستش ندی زندگی دوروزه چرا خودتو ناراحت میکنی خانوادش ارزش ناراحتی دارن

بیرون رفتن با ادما خیلی خوبه برو پیاده روی باور کن نمیتونی شوهرتو تغییر بدی خودتو تغییر بده

دیگه حتی از خودکشی ام نمیترسم دوسدارم یه بلایی سرخودم بیارم

واسه مادر شدنم میشه صلوات بفرستی🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بشین باهاش حرف بزن بگونمیتونم تحمل کنم این شرایطویادرستش کن یابهم بگوکه قیدتوبزنم

صد بار گفتم میگه چته مگه چیشده دیگه نمیدونم منتظر چی بشه شاید منتظر یه بلایی منو بگیره ک بفهمه حالم خوب نی

اول بیا و انتظاراتتو کلا از اون مرد قطع کن بگو این آدم هیچ ارزشی قرار نیست ب من بده خودتم یجوری رفتا ...

تفریح و این چیزام پول میخواد ک ندارم ولش کن پری منم تموم میشه بالاخره اون موقع ک منم محل سگ بهش نزاشتم میفهمه

نقطه ضعف دستش ندی زندگی دوروزه چرا خودتو ناراحت میکنی خانوادش ارزش ناراحتی دارن

این حرفارو ب خودم میزنم  یکم حالم خوب میشه باز یه حرکتی ازشون میبینم بدترررر میشم

تفریح و این چیزام پول میخواد ک ندارم ولش کن پری منم تموم میشه بالاخره اون موقع ک منم محل سگ بهش نزاش ...

دیگ ببین امکاناتت در چ حده شده برو پیاده روی کلا بگو من انتظار ندارم این مرد منو درک کنه بفکر خودت باش سعی کن ب خودت رسیدگی کنی ب خودت اهمیت بدی

چراپس درآرزوی مادرشدنی ازیه همچین شوهری؟احتمالاعود کردن افسردگیت واسه همین پریوده

نمیدونم فکر میکنم بچه بیاد حداقل دلم ب اون خوش میشه😔یه انگیزه داشته باشم واسه زندگی